Konu Yazar HcK_oO1 Member May 607 12 14 Haz 2008 #1 Hepimiz Girecekler Olan için bir defa dua etsın hadi hayırlısı mjsamet de giriyor
M mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar May 843 25 14 Haz 2008 #2 Cevap: Evet Yarın Büyük Gün OSS gireceklere başarılar olmaz sanıyordum ama sınav stresi bendede var kafayımı bulsam ne
Cevap: Evet Yarın Büyük Gün OSS gireceklere başarılar olmaz sanıyordum ama sınav stresi bendede var kafayımı bulsam ne
Konu Yazar HcK_oO1 Member May 607 12 14 Haz 2008 #3 Cevap: Evet Yarın Büyük Gün OSS mjsamet' Alıntı: gireceklere başarılar olmaz sanıyordum ama sınav stresi bendede var kafayımı bulsam ne Genişletmek için tıkla ... Relax gevşe
Cevap: Evet Yarın Büyük Gün OSS mjsamet' Alıntı: gireceklere başarılar olmaz sanıyordum ama sınav stresi bendede var kafayımı bulsam ne Genişletmek için tıkla ... Relax gevşe
Maeglin <b><font color="red">AmelE4EveR</font></b> May 281 4 14 Haz 2008 #4 Cevap: Evet Yarın Büyük Gün OSS Hacı takma bak bana OKS'de full çıkaracakken heyecandan 93 net çıkardım. Heyecan yapmamaya çalış, aksi takdirde büyük kayıp verirsin..
Cevap: Evet Yarın Büyük Gün OSS Hacı takma bak bana OKS'de full çıkaracakken heyecandan 93 net çıkardım. Heyecan yapmamaya çalış, aksi takdirde büyük kayıp verirsin..
cuce-mage Aga-Cuce Haz 102 1 15 Haz 2008 #5 Cevap: Evet Yarın Büyük Gün OSS Şuan sınavda olanlara basarilar