evt kodlaması yardmm

Konu Yazar

DarkRituaL

Member
Haz
43
1
arkadaşlar şimdi bf ye yeni npc ekledim bf nin sonundaki odaya 2 giriş 2 çıkış
ancak bu npcleri evt ile ayarlamama raqmen hepsi bf den çıkış olarak gözüküor bi bilginiz warmı acba

Cevap: evt kodlaması yardmm

RUNEVENT ile Quest_Talk_US , Quest_Menu_us TbLLerini Editleyeceksin. :)

ya ben çok uqraştım bu konuda ama başaramadım bi türlü acaba sen yardım edebilirmisin sadece 31. evt i editlememde :S tbl leri yaptım ama kodlarla ilqili sorunum war ? yardm edersen çok makbule geçer şimdiden teşekürler

Kod:
EVENT 22001
E SELECT_MSG 16084 51000 50000 22010 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1;³ª°¥·¡ ¸»·¡?
END
EVENT 22010
A CHECK_LV 80 80
E ZONE_CHANGE 21 292 347
END
Normalde Böyledir 31.evt

tmmda bana :D 2 npc nin farklı farklı çalışması lazm bilader onu yapıorm ama mesela bf nin sonundaki rooma giriş için npc koydm onu çalıştırmak gerekio :D ama nasıl :p

kardeş anladığım kadarıyla sen giriş içinde çıkış içinde aynı npc den koydun eğer öyleyse sorununu biliyorum ama çağresini hiç denemedim
gelelim soruna
şimdi senin 31.evt dosyanda
EVENT 22001
kısmında hata var her npc'nin kendine özel event numarası vardır sen aynı npc den koyduğun için aynı kod üzerinde çalışıyo örnek veriyorum diğer npc nin kodu 22002 olsaydı ve sen 22002 üzerinden görev verseydin o zaman çalışırdı bunu npc nin trigger event kodundan kaynaklayo

triggerevent la ilgili bilgi forumda var biraz takıl iyice kavra görev yazmayı o zaman zaten yardırıcaksın ;)

Geri
Üst Alt