Evt ve Prosedür

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ApoIIo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ApoIIo

Member
Eyl
46
0
Selam arkadaşlar herkese kolay gelsin benim sorum evt lerle alakalı.Serverda power up store üzerinden cash ve premium satışında sıkıntı yok fakat tl ile almak istemeyen veya alıpda oyun içi satarak gb kasmak arkadaşlar için.Premium ve cash itemleri var fakat bunları npc ile nasıl bozdurucaz orasını çözemedim yani evt ile premium ver veya cash ekle gibi prosedür çağırıp yada veritabanında alan güncelleme şansımız varmı eğer bunlar olmuyorsa nasıl bir yol izleyebilirim bu sistem için şimdiden teşekkürler...

Cevap: Evt ve Prosedür

Yapmak istedigin sistemi bende cok dusundum 1 2 serverde gordum hata sordugum kısılerde tam bılmıyolar sanırım ebenezer den 1 baglantısıı varmıs bu kadar bılgım var fıleslerı aldıgın kısıye sor ıstersen baglantısını

aynen sistem biraz düşündürücü bir kaç serverda bende gördüm herhalde evt ile ilgilidir diye düşündüm ama bakalım bu arada filesler ben kendi editlediğim orjinal paylaşılan filesler herhangi biryerden almadım.

O zman ısın bıraz da zor ben gormustum oldschollko olması lazım orda bu dedıgın sıstem aktıf pre sclerı fılan hepsı var serverde kırdırıyorsun verıyolar fılan cok kullanıslı bı sıstem ama yapmak lazım :) belkı yardımcı olan cıkar

Şöyle bir mantık kurulabilir. Cash oyun içi item olarak eklenilerek bir NPC ile cash itemi verip özel item alabilirsiniz. Diğer türlü oyun içinde bir NPC'ye cash itemi verip premium almak için ufak bir kod girilmesi gerekiyor. Buda ebenezer'e bir patch hazırlamakla mümkün. Sanırım bunu yapabilecek insanlarda siz sorduğunuzda böyle bir kodu vermezler. Dolayısıyla premium işini ancak elle yapmanız gerekmektedir. Belki PUS bu işi yapabilir, belli mi olur?

php kod parçalarıyla yapılabilir.mantığı biraz uzun ama yazmaya üşendim :pff:

Geri
Üst Alt