✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Adım Mertcan. Ko-Cüce'nin Adını Bulan Kişiyim![]()
Mertcan Ah ah o Matrix DB Team gibi Team Hala Göremedim görememde ... Aranızda Stability Gibi Gereksiz bir Kişilik Vardı ama Severdim Sizin Takımı ... Açtığınız Serverlara hepsine geldim ... trko.biz tr-ko.com handyko vs vs ... atakodada vardım
Adım Mertcan. Ko-Cüce'nin Adını Bulan Kişiyim
92'nin Başında Doğdum. Eskişehir'de Yaşıyorum. 3 Yıl Önce Haziran Ayında Knightoyna Adlı Server'ın Açılmasıyla Private Serverlara Başladım. Daha Sonra Bir Forumda Matrix1536 Ve Neo_Tr'nin AtaKO'da Yaptığı Gelişmeleri Gördüm. Belki Ben De Yaparım Diye İşe Koyuldum. Onların AtaKO'da DB'den SpId Değiştirerek Yaptığı Yaratık Görünümlerini Clientden Değiştirmeye Çalışıyordum. Database Falan Bilmiyorum Tabi O Aralar. Daha Sonra Bu Değişimlerin DB'den Yapıldığını Öğrendim. DB Ve Server Dosyalarını İndirdim. Alper'in 2 Dakikada Fixlediği Master Skilllerini Fixlemek İçin Bir Gece Uğraştım. Daha Sonra Alper Nasıl Yaptığını Anlatınca Şok Olmuştum Tabiİşte Sonra Geliştik Geliştirdik MatrixDB Team'i Kurduk. Bir Sürü Yararlı İş Yaptık. Sonra Gruptaki Gereksiz Kişiler Çalışmalarımızı Çalınca Takım Da Kapanmış Oldu. Sonra İşte Böyle Böyle Ko-Cüce'ye Kadar Geldik
Adminlerin Bildiği Dilleri Yazma Geleneğini Sürdürmek Gerektiğini Düşünüyorum
Geçmişte Uğraştığım Şeyler
Pascal
Basic
Delphi
Web Tasarım
Şimdi Uğraştığım Şeyler
Photoshop
Oyun Oynamak![]()