ExcalibuR Kimdir?

Konu Yazar

ExcalibuR

<b>CücestratoR</b>
Emektar
May
229
7
Adım Mertcan. Ko-Cüce'nin Adını Bulan Kişiyim :D

92'nin Başında Doğdum. Eskişehir'de Yaşıyorum. 3 Yıl Önce Haziran Ayında Knightoyna Adlı Server'ın Açılmasıyla Private Serverlara Başladım. Daha Sonra Bir Forumda Matrix1536 Ve Neo_Tr'nin AtaKO'da Yaptığı Gelişmeleri Gördüm. Belki Ben De Yaparım Diye İşe Koyuldum. Onların AtaKO'da DB'den SpId Değiştirerek Yaptığı Yaratık Görünümlerini Clientden Değiştirmeye Çalışıyordum. Database Falan Bilmiyorum Tabi O Aralar. Daha Sonra Bu Değişimlerin DB'den Yapıldığını Öğrendim. DB Ve Server Dosyalarını İndirdim. Alper'in 2 Dakikada Fixlediği Master Skilllerini Fixlemek İçin Bir Gece Uğraştım. Daha Sonra Alper Nasıl Yaptığını Anlatınca Şok Olmuştum Tabi :D İşte Sonra Geliştik Geliştirdik MatrixDB Team'i Kurduk. Bir Sürü Yararlı İş Yaptık. Sonra Gruptaki Gereksiz Kişiler Çalışmalarımızı Çalınca Takım Da Kapanmış Oldu. Sonra İşte Böyle Böyle Ko-Cüce'ye Kadar Geldik :D

Adminlerin Bildiği Dilleri Yazma Geleneğini Sürdürmek Gerektiğini Düşünüyorum :D

Geçmişte Uğraştığım Şeyler
Pascal
Basic
Delphi
Web Tasarım

Şimdi Uğraştığım Şeyler
Photoshop
Oyun Oynamak :D

Cevap: ExcalibuR Kimdir?

Bu Sahsiyetin Üstümde Emegi Coktur hö Seviyorum Seni mertcan hö

Adım Mertcan. Ko-Cüce'nin Adını Bulan Kişiyim :D

92'nin Başında Doğdum. Eskişehir'de Yaşıyorum. 3 Yıl Önce Haziran Ayında Knightoyna Adlı Server'ın Açılmasıyla Private Serverlara Başladım. Daha Sonra Bir Forumda Matrix1536 Ve Neo_Tr'nin AtaKO'da Yaptığı Gelişmeleri Gördüm. Belki Ben De Yaparım Diye İşe Koyuldum. Onların AtaKO'da DB'den SpId Değiştirerek Yaptığı Yaratık Görünümlerini Clientden Değiştirmeye Çalışıyordum. Database Falan Bilmiyorum Tabi O Aralar. Daha Sonra Bu Değişimlerin DB'den Yapıldığını Öğrendim. DB Ve Server Dosyalarını İndirdim. Alper'in 2 Dakikada Fixlediği Master Skilllerini Fixlemek İçin Bir Gece Uğraştım. Daha Sonra Alper Nasıl Yaptığını Anlatınca Şok Olmuştum Tabi :D İşte Sonra Geliştik Geliştirdik MatrixDB Team'i Kurduk. Bir Sürü Yararlı İş Yaptık. Sonra Gruptaki Gereksiz Kişiler Çalışmalarımızı Çalınca Takım Da Kapanmış Oldu. Sonra İşte Böyle Böyle Ko-Cüce'ye Kadar Geldik :D

Adminlerin Bildiği Dilleri Yazma Geleneğini Sürdürmek Gerektiğini Düşünüyorum :D

Geçmişte Uğraştığım Şeyler
Pascal
Basic
Delphi
Web Tasarım

Şimdi Uğraştığım Şeyler
Photoshop
Oyun Oynamak :D

Excalibur Ahhhh ahh Eski Günler
Knightoyna Az ugraşmadım orda bende :D
Sql Felan Hayaldi..
Sanıyordumki Serveri Clientdan ip deiştirerek acıyorlar :D:D
Zamanlara buralara geldi herkes işte
bunu Atakoda KnightOynada Az Seri Spam Yapmadım :d
bende eskiden bir spamcıydım :D:D -

ExcalibuR :V: Çok ii biri gibisin :) Memnun oldum...

Excalibur ve JrSmoke aynı şehirdeniz abi :D Okullar neresi nerde oturuyosunuz hangi cafelere takılıyorsunuz bakarsınız yakın çıkarız :)

wayy kardeşim hemşeriymişiz senle ben de eskişehir media markt da çalışıorum beklerim yanıma :D

Savaş Cad . Orjinal Cafe Ara Sıra Takılırız ... :)

Savaş Cad . Orjinal Cafe Ara Sıra Takılırız ... :)

Orta öğretimde Millizafere gidiyordum :) Bilirim orjinali gitar kursunada zaten EVRENSELDE gidiyorum... Kayı'ya takılıyoruz biz arada , Yazın genelde ESNET (GAR TARAFI) Bu arada yeni bağlar , Üniv cad. desi

Son düzenleme:

Tanıyordum zaten sevdiğim bi zararını görmediğim bir arkadaşımız.

Off ya Eski Günler Aklıma Geliyor Bu Adamı Görünce :)
KnightOynada Bunlar Wii Excalibur Meyhaneci_ Falan İşte Eslantta Actool Macro Kurardı

7777777 Back_meto Ben Falan Gider Eslantı Basar Keserdik Ne Günlerdi ya :)

şahsen ben arkadaşı frmrtr cok görmüştüm ama serverlarda görmemiştim hö neyse tanıştıgıma memnun oldum bende bilal

Geri
Üst Alt