ExGame Server v.3 (Şuana Kadarki Herşey Fix)l En İyi Ebenezer l ExFirewall v.2 (Free)

Konu Yazar

exselansTR

New Member
Kalemi Kırıldı!
Tem
264
7
Öncelikle hoşgeldiniz.
Bu konuda Ex Server Files v.3'ten aldığım game server,1-2-21 evt ve firewallı paylaşacağım.Bu programların hepsi exselansTR (Ben deniz) tarafından yapılmıştır.Game Server şuana kadar çıkan herşey fixtir.

ExGame Server v.3 Özellikleri :
-Np Bug Fix
-Stat Edit Fix
-Merchant Hack Fix
-Seri 50m Fix
-Seri 3k Exp Fix
-Maradon NCS Fix
-Ko Server Killer 3.1 Fix
-Ko Server Killer 3.2 Beta Fix
-Ko Server Killer 3.5 Fix
-Dışarıdan Notice Fix
-Dışarıdan Komut Atmak Fix
-Üstten Notice (/noticeall Mesajınız)
-Kendi Kendine Kapanma Fix
-Donma & Yavaşlama Fix
-Laq Yapma Fix (Makinenizin Raminin Alabileceği Sınıra Kadar Laq Yapmaz)
-Saldırı Fix
-Görüntü Küçültülmüştür (Ekran Kaplamasını Sevmiyorum)

ExFirewall v.2 (Free) Özellikleri :
-Ko Server Killer 3.1,3.2 Beta,3.5 Yapılan Saldırıları Gösterir
-Bilgisayarı Saldırılarda Kasmamasını Sağlar

Dosyalar İçin Açıklama :
----------------------------------------------------------------------------
Bu Game Server & Firewall & Evts exselansTR Tarafından Yapılmıştır.
Ex Server Files v.3'ten Alıntıdır.
Ex Server Files v.3 Yakında Full Paylaşacağım.
Game Server Packlenmememiştir,Port&Versiyon Değiştirebilirsiniz.
70,80,83,90 Olarak 4 Game Server Vardır.İsimlerinde Levelleri Yazmaktadır (Örneğin "ExGameServerv3-83.exe" 83 Game Serverdır)
Map.rar'ın İçindeki Evtleri AIServerınızın ve Ebenezer (Game Server)'ın Maplarının İçine Atınız
Firewall.exe (Güvenlik Duvarı) Tüm Herşeyi Açtıktan Sonra Açınız.
Game Serverdan Fotoğraf (Yapa Bildiğim Kadar Türkçeleştirdim) :

Download Linkleri :
Dosya.tc

Yorumlarınızı Esirgemeyin :sakalli:

Cevap: ExGame Server v.3 (Şuana Kadarki Herşey Fix)l En İyi Ebenezer l ExFirewall v.2

teşekkürler

Cevap: ExGame Server v.3 (Şuana Kadarki Herşey Fix)l En İyi Ebenezer l ExFirewall v.2

saolasın guzel

sağol- deneyen warmı calısıyormu ?

Güzel Çalışma Başarılar..

Yorumlarınız için teşekkürler denendi hiçbir sorun yoktur :D

biri pwkoxp acmayı deniyebilirmi ?

bunn ozel exesi yokmu ?

yha kurdm full cilent dio napcam !

yha insan ekler içine exe'sini nerden buLcaz....

arkdasm exe'Yi payLAss userLErm beqio (H)

Son düzenleme:

ett kardeşim exesi yokmu bunun?

YAA EXEXİ YOKMU BUNUN KONUYU ACIO PAYLAŞIMIDA GUSEL AMA EXEXİNİ VERMEYİNCE KONU ÇÖPTE DAHA GUSEL DURUR :D serverimde denedim cilent exe hatası verio

Arkadaşlar Özel Exe'si Yoktur !!!
Ebenezerin Versiyonu : 1299 Portu : 15001
İnanmayan Arkadaşlar İçin Ebenezer Özellikleri :

yani oto patch olması lazımmı ? versionmuz 1299 olması lazım ?

saolasın iş görür

ya benim serverde new cilent hata sı verio

yya cozcek kişmseyokmu

İndeİrmeyİn ÇÖpeeeee new cİlent hatasi verİo ebenzer

Son düzenleme:

Ya Baskasının Paylasımını Calmıs Bide Diyo İnanmayan Bakabilir, Kardes Servere Tıklayınca Client İstiyo Sanamı İnanalım Gozumuzle Gordugumuzemi Calmıs Buraya Koymus Ama Clienti Calmayaı Unutmus Buyuk Bi İhtimal Simdi De Clienti Arıyodur Onuda PAylasır Bİrazdan :pff: emek Hırsızlarına Son :@:

Alinti yapmiŞ ama gusel alinti amam exexİ yok Şuan yana yana exeyİ ario :d

Teşekkürler

Arkadaslar güzel paylasim olmus eline saglik bide ebenzer editörü paylas1rsan ii olur Editörün görünümü ve islevleri cok güzele benziyo tam arad1g1m :D Arkadaslar ebenzer bizat kendim denedim cal1s1yo eline koluna sagl1k hoca tesekür ederim.

Son düzenleme:

exesi ayrıysa hiç işime yaramaz

Arkadaşlar normal v.1299 exe ile qiriliyor.Siz kendi exenize qöre editleyeceksiniz.Tam amatörlerin qeldiği konuya düştük sanırım :S , Bu arada alıntı & Çalıntı değildir.Orjinal ebenezeri editleyerek qetirdikkkkk.Hala anlamayanlar için buyrun Unicorn'un paylaştığı editlenmemiş 1299 exe.Bununla deneyinde qörün.Hiç bir şekilde port&versiyon editlemedim !!!
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Arkadaslar güzel paylasim olmus eline saglik bide ebenzer editörü paylas1rsan ii olur Editörün görünümü ve islevleri cok güzele benziyo tam arad1g1m :D Arkadaslar ebenzer bizat kendim denedim cal1s1yo eline koluna sagl1k hoca tesekür ederim.

Buyur arkadaşım editor : Web Hosting - Dedicated Server
Sonunda işi bilen biri çıktı ..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt