ExKOPanel v5.1 - Hızlı l Sohbet l PUS l Korumalı l Duyuru Paneli l Yeni Görünüm

Konu Yazar

exselansTR

New Member
Kalemi Kırıldı!
Tem
264
7
Nasıl Kurulur ?

Kurulum için bir dosya çalıştırmayacaksınız.Direk olarak dosyaları www dizinine atmanız yeterli olacaktır.Düzenlemeleri ayar.php dosyasından yapacaksınız.

Kısacası Özellikleri :

• Açık Vs. Yoktur (Login & Admin Paneli Kaldırıldı.Düzenlemeleri .txt'lerden Yapacaksınız)
  • Sunucunuzu kesinlikle kasmaz.
  • Lag yapmaz.
  • Resimlerin hepsi hosta upload edilmiştir.
  • SQL Koruma Aktif.
  • Askıdan Kurtar Sorunsuz ve Açıksızdır.
  • Şifre Değiştir Sorunsuz ve Açıksızdır. (Oyundayken Değiştirildiğinde Bug Olabilir)
  • Kullanıcı & Clan & Online & Banlananlar & Muteliler Listesi Vardır.
  • Kullanıcı Detaylarını Gösterebilirsiniz.
Yeni Eklenen Özellikleri :

• Gereksiz dosyalar vs. Silindi.(Açtırıldığında 127 KB Olacaktır.Buda Sunucunuzu Hiç Yormayacak Bir Rakam)
  • Sohbet bölümü eklendi. (Sohbet kodunuzu sohbet.txt'ye eklemelisiniz)
  • PUS bölümü eklendi. (Kendinize göre pus.txt'yi düzenlemelisiniz)
  • Yeni görünüm eklendi !
  • Yeni logo eklendi. (Hareketlidir.Sürekli Değişir)
  • Duyuru bölümü eklendi. (Kayan yazı şeklindedir)
Kopanelden Görüntüler :

Cevap: ExKOPanel v5.1 - Hızlı l Sohbet l PUS l Korumalı l Duyuru Paneli l Yeni Görünü

teşekkürler.emeğine sağlık güzel olmuş

Cevap: ExKOPanel v5.1 - Hızlı l Sohbet l PUS l Korumalı l Duyuru Paneli l Yeni Görünü

teşekkürler.emeğine sağlık güzel olmuş

Teşekkür ederim herkez senin gibi "emeğine sağlık" lafını kullanabilse.
arkadaşlar lütfen kodlamalar ve eklentilere bakın kesinlikle alıntı vs. değildir !
hepsi kendi emeğimle yapılmıştır.
Yakında launcher panelinide yayınlayacağım ..

Gunzel edtilemişsin jackin panelini :) hhehe
nasıl editlenmiş diyebiliyorsun ? indirmeden bakmadan görüntülemeden ayrıca "jack" kim ? öle birisi kopanel bile yapmamış arat bak istersen.böle atmasyonlarla milleti kandıramazsın.kendi yaptığın panelle benimkini karşılaştır bklm Hönk ayrıca indir ve gör bakalım !

kardeşim millete takma kafana sen gerçekten emek vermişsin ve bizim için paylaşmışsın bazıları illa maraz'Lık çıkaracak.
Millet oturduğu yerden eleştiri yapmayı çok iyi biliyor.Ama oturupta insanların yararına bir şey yapmıyor bunu anlıyamıyorum :S ;);)

Son düzenleme:

kardeşim millete takma kafana sen gerçekten emek vermişsin ve bizim için paylaşmışsın bazıları illa maraz'Lık çıkaracak.
Millet oturduğu yerden eleştiri yapmayı çok iyi biliyor.Ama oturupta insanların yararına bir şey yapmıyor bunu anlıyamıyorum :S ;);)
Herkez senin gibi düşünse ne güzel ^^ umarım beğenmişsinizdir :)

daha iyi olabilirdi ;)

Teşekkürler Dostum Yine Süper Olmuş :D

Teşekkürler Dostum Yine Süper Olmuş :D
Sağolasın tolga iyi bir çalışma oldu işllh herkez beğenmiştir :)
Yakında launcher paneli ve 5.2'yi çıkarmayı düşünüyorum ama biliyon sağım solum belli olmaz :^^:

Sağolasın tolga iyi bir çalışma oldu işllh herkez beğenmiştir :)
Yakında launcher paneli ve 5.2'yi çıkarmayı düşünüyorum ama biliyon sağım solum belli olmaz :^^:

Bilmezmiyim :D 5.2'yi Merakla Bekliyorumda Şu Launcher Paneli Nedir?

Launcherdeki sayfada server bilgilerini koyabilecek artık isteyenler :)
Örneğin soacslarda launchersız oyuna girilemiyor adam oraya koyarak oyun bilgilerini millet patch atarken ya da oyuna girerken görebilecek :D

Launcherdeki sayfada server bilgilerini koyabilecek artık isteyenler :)
Örneğin soacslarda launchersız oyuna girilemiyor adam oraya koyarak oyun bilgilerini millet patch atarken ya da oyuna girerken görebilecek :D
Güzel fikir bir ara databaseyi çıkaracaktın bide firewall ne oldu ?
Millet saldırıdan ağlıyor bıtbıt

bilmiyorum leptopta serviste çalışmaları onda yapıyordum o geldiğinde yapacağım :)2

++++++++++++++++++++++

tesekkurler bannerlerde cok guzel olmus

Saolasın Arkadaşlar Yorumlarınız İçin Ben Teşekkür Ederim ;)

tşkler denicem...

Geri
Üst Alt