F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db]

Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db]

kardeş bişi daha isteyecegim herşeyi hallettim de data ile kopanel ilişkisini halledemedim sen bi kopanel tavsiye etsen de oyunu tam anlamıyla faal hale getirsem çok güzel olacak şimdiden saol
birde sabit ip aldım direkt olarak ip ile baglanmaya çalışan arkadaşlara data uyelik açmıyor sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:

kardeş bişi daha isteyecegim herşeyi hallettim de data ile kopanel ilişkisini halledemedim sen bi kopanel tavsiye etsen de oyunu tam anlamıyla faal hale getirsem çok güzel olacak şimdiden saol
birde sabit ip aldım direkt olarak ip ile baglanmaya çalışan arkadaşlara data uyelik açmıyor sebebi ne olabilir?

ben kopanel kullanmadıgım için birşey diyemeyeceğim sabıt ıp alımında aşama atlamıs olabilirsın yanı unuttugun birşeyt falan sabıt konuda vardı tekrar gozden gecir olmazsa yardım ederım gene sen dene bir kere daha (: :)

Hocam süper bi db eline saglık..

DOsrum eline sağlık bir çok açıdan piyasaki db leri ikiy ekatlar senden bi ricam var ikinvi versiyonda walkary leri zor bi monstere ekleyip dupe ve diğer sorunları haledilmiş halde yayınlarsan sitemin başına altın harflerle yazarım adını :D allah razı olsun şimdiden premium meselesinide araştırıyorum özelik ekleme olayını okonuda bulabilirsem veririm .

KARDEŞİM SEN BU BF 'yi ANAHTAR İLE YAPMIŞSINDA :D
ANAHTARIN TBL 'sini Verecekmisin :D:D:D
Yoksa Gözükmez Bizde Anahtar :D
;)

itemorgus tbl bı arkads ıcın koymustum konu baslıgına koyım bekleyın.

dostm bazi itemler yok .

bunun kadar güzel bi db görmedim [anti 80/1] ;)

BF yaratıklarndan cıkanlar yok birde 80lvlden sonra olunce lvl dusuolar bunu nasıl duzeltıcez

Bf ıtemlerının olmaması senın clientınden kaynaklanır forumu bıraz araştır bf item patchini indir.

BF itemleri tmm,yalnız 80lvl olup %5 kasmadklarında paso lvl düşüyorlar dd25 ler varmi ? birde valkyreleri nasıl eklerm yardımcı olursan cok sevınırm

Drop editorle tüm itemlerı bulup droplara koyabilirsiniz. programlar bölümünde vardı sanırım :)

ve ben explerde cok acık bırakmısm yanı orantılı değil ondan düzeltin siz.

Tşkler yardmcı oldnz :)

keşke tek db link te koysandın server files olanlar için söylüyorum haybeye indirmezdik paylaşım için tşk ederim

Valla böyle iyi sanırım :) bi dahakine olursa öyle yaparız. Yorumlar için teşekkürler

DipNot: ARkadaslar bıfrost anahtarı ItemOrgUs tbl ye 389217000 olarak eklenmıs siz evtleri ve dbdeki kodu buna göre editleyin düzelecektir umarım.

demişsin zahmet olmazsa sen editli halini atarmısın kardeş.Ben beceremedimde :O :D

Arkadaslar şuan ıcın oyuna gıremıyorum 2-3 gun ıcınde format atıcam oyuna gırmıyor :D Sanalbellek yetersiz diyor :D

Geri
Üst Alt