F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db]

Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db]

Dostum userler yaratıklara vurunca ölüyor... + bifors için zaman gözükmüyo ve anahtar var sağa tıklıyorum kapıya bifors gir diyorum girmiyor... Resetten sonra server açarken hangi kodları kullanalım... +asasların 75 skilleri seri seri vuruyor...

Serverımda 1 haftadır düzeltemedimve kullanıcı kaybediyorum..Acil bi yardım edersen sevinirim...

ırk hersefnde osruyor kardes madem olmuyor yazma bari oraya soal emegin için tşkler

teşekurler

arkdasım ben yukledim db güzel ama mosnter kesince felan lwl dusuyosun nasıl bişiy :S bu

QndeR Bu Dario Gamer Acıyodun Onun Db'si deiLmi xD ^^ GuzeL Db

Çok ugrasmısında Bır Sey Olmamış Her Adımda Hata Aldım..

Db cok güZel herşey sorunsuz gibi ama Bf nin içine girildigi zaman benbeyaz lawlar gözükmüyo yerlerdeki şekiller bembeyaz bunlar için hangi dosyayı clientin içine atmam lazım???

birde bf ye key siz giriyo tası kırmadan neden böle sorunlar var ölünce lvl atlıyo yardım edinn:(

teşekkürler moruk.

Lan adam ne güzel paylaşım yapmış ilk önce herkes ol felan diodu biri dedi user vurunca lwl düşüor die herkes demeye başladı moda bumu :S

Son düzenleme:

dostum savas sorunuda war // open / open2 fln hep aynı yer keperiler ters yerde

valkry falan yok aby acıd falan kaldırılmamıs var cok ısı var db nın :) genede yapanın elıne saglık

he unutmadan bu db alıntı :) sen yapdına benı kımse ınandıramaz :) ılk server ımızın db sı kurdum bakdım :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt