F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db]

Cevap: F-rank Database [2-3 aydır uğraştığım db]

hmm sanırım tam istedigim bi db biras editleyebiilir ve kullana bilirm teşekkürler güsel paylaşım dostum devamını dilerim...

Lan baq RomanTizM4 qötünü sikmiiim Lan pezevenk ne çaLıon o...ç nickimi

oha haribden yavaş noluo dostum ne nick calıcam beni zaten tanıyan tanır Kamil misin nesin basgit banlayın şunu

kardeş merhaba ben bunu serverime yükledim ıp adresim 78.187.100.36 bakmak isteyen bakabilir ama bi kaç sorunumu var db nin anlayamadım

itemler kayboluyo res atnıca ve oyuncular çıkıp girince
potlar kayboluyor bunlara bi çare bulursan sevinirim yoksa çok güzel bi db sürekli kullanacam istersen yaptıgın db leri serverde deneyebilirsin

oyundaki nikim Admin

Cold heart Dagger ve Bu Generatıon dan cıkan ıtemler rof falan upgrade edilmiyor Gereken Nedir Yardımcı olurmusun...

anahtar var üstümde falan ama yinede cz deki Gatelerden geçmiyor... Geçmiyor değil tıklanmıyor bile...

Son düzenleme:

bifrost giremioruz acaba dosya eksikliğindenmi?

Bifrost Monument Kesilmiyor !!!!

cok güzel db kardeşim ellerine sağlık ama skil acma npcsi filan uskoya gore sanırım goremiyorum ben userlerimde goremiyor,klasik npcli olanı varmı?

Tek Kelime süper Artık Kolay Db Aramıyor Billet bunun Gibi db Aranıyor Saolasın

Sormak istediğim su master levl 60 dan sonra mı acılıor yoksa skill actkdan sonra mı ?

skil aç Relog at acılır

Son düzenleme:

frank arkadaşım msn bırakabilirmisn bana lütfen senden rica ediyorum bu seinn db ni çok beğendim ama bi yerde hata yapıyorum bu db üstüne db görmedim ama çok ufak bi hatam var bana ulaşabilirsen çok sevinirim [email protected] yada senin msn bırakmanı çok isterim tşk ediyorum Başarıların devamını dilerim

Geri
Üst Alt