Fast Loading / Krowaz / BF / Dark Land / 1299 Maradon Ve Dahası !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zlo445
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

zlo445

JoSue
Ocak
207
5
Evet bayadır konu üzerıne içine dışına bakmadım ve linklerin calıştını biliyorum en azından konuya yeni eklentiler yapılcaktır gene aynı bu konu üzerinden eklentiler 1 2 güne gelcektir uplayıp indirdiniz icin teşekkür ederim patch lerde sorun olursa özel mesajdan yardım isteyebilirsiniz veya konu iceriginden sorunu söyliyebilirsiniz

Edit [ 11:57 - Güncel ]

Evet arkadaşlar İlk FastLoading den başlamak isterim.
-Coğu Zor server veya Pk server da oynayan arkadaşlarımız Oyuna gec girmekten şikayetci Bilgisayarım İyi Ram im iyi gibi sözcükler kullansada 1 2 dk da max oyuna qirildine bende bir ara şait oldum Kısa ve öz 1. Link

[NOT:Patch atmadan önce Orjinal Launcher exenizi kopyalayınız,Sonradan Launcher.exe ile deiştiriniz Ve patch attırmaya başlayıp Bittikten sonra Merging please wait yazısında 1 2 dk bekleyip oyuna qiriniz :) ]
İPTAL EDİLMİŞTİR [ CLİENT BOZMA SORUNU NEDENİYLE, EN KISA ZAMANDA UPLOAD EDİLCEKTİR ]

-Zones Hatası alan Cok sayıda Arkadaşımız mevcut Bununda altını Cizmek isterim Maradon/Luferson/Elmorad Castle / Eslant / Arena / Cz / BF , Gibi yerlerde Cok hata alan kişilerle konuştum Client deiştirmek Fayda etmedini bile duymuştum ama artık öyle bir problemın oldunu zannetmiyorum 15 KB vede bütün sorunlar zones hatası Fix :) [ Not Krowazda Calışmıyor ]

-Krowaz Patch En uzun olanı bu KB olarak Ama %100 deyecek 1. konumda krowaz patch verdiqimde hic bir şikayet almadım sizede tavsiye ediyorumki sizde indirdinize deyecektır umarım
Sorunları kısaca fix Benimde eklentim olmuştur sadece üzerınde değişiklikler yaparak o hale getirdim ve %100

Npc Patch [ NPC ACMA ]
Evet Kısaca özetliyeyim bunuda > [ Ardream,bifrost,Karland,Krowaz ]
Gibi npc ler icin calışır Eger bu patch'i Atip calışmadıysa O npc % 100 Fix dir Patch ile alakası % 0 dır !

Şifresi eksik [ deleted ]

Zones e ait TBL ler > Bunları sabit bir exe icinde toplayan İgor Razov arkadaşıma teşekkürlerimi burda sunmak isterim Güzel iş cıkarmış eksik olan [ Örnek, Files/zones/invalid_Map.ORC.GTD Tarzında Eksik TBL lerinizi burdan temin edebilirsiniz ]
1299 Maradon
Kısacası usko maradon patch den yararlanamayıp eski haline dönmek isteyenler icin Dagda kalıp client deiştirmek isteyenler icin gerekli qördüm

1299 Exe Launcher Ksc [ Client ile uyumsuz olan Fastloading tarafından clienti bozulanlar İlk bunu indirsin sonra oynadı serverdan Exe launcher indirsin Client düzelicektir :) ]

Usko bowl Görünümü Ortaya cıkar Myko serverlarda calışmaktadır Sorunsuz clientteki Data ve Zonesi bozmayan bir şekiLde hazırlanmıştır

[Yöneltme] Güzel ve kendim kullanıp hic bir sorunla karşı karşıya kalmadıgım bir client konu açıLmış oldugundan bir taneda olmasını istemedım Konuyu taşıyarak vereceyim size sadece bir linkle digerki konu icinde olup Linki indirebilirsiniz [ Dedeko Client Full V ]

Repte gözum falan yok ! Sadece 1 up cekmen benim ve cüce adına yeterli olacaktır !

Zaman'ım oldukca Yeni güncel paylaşımlarımı bu konu altında topliyacağım

*Added
-1299 Maradon
-1299 Orjinal exe [ LEO ]
-Usko Colony Zone patch
-Linkler yenilenmiştir Sorunsuz bir şekilde [ NOT 25 Sn arası bekletmektedir Bozuk sanıpta yanlış bir şekilde anlamayınız Upload Tc nin Sitesi degiştiği icin Sanırsam :) 25 sn cok degil beklersiniz artık]

Son düzenleme:
Cevap: Fast Loading / Krowaz / BF / Dark Land / 1299 Maradon Ve Dahası !

Şu Krowaz pacth Ve fastLoading Cok işime yaradı acıkçası helal olsun vallahi süpersin gece gece [ Konun iyi yerlere gelir inşL ] replendin :D

paylaşım için teş. arkadaşım çok iyi yere değinip paylaşım yapmışsın ellerine sağlık

güzel iş cıkarmışşın sorun yaşamadım şuana kadar :)

Saolasın İşini qördüyse Sorun yok :)

Bakan ve Konuyu upload eden tüm arkadaşlara teşekkürler

Son düzenleme:

Güncel kalsın Güzel herkeze yarar belki :)

Saolasın Favre Sende qüzel serverlar kurdun oynamıştım cogunda :) Senin yaptın işleride biliorum ben hacı'M :D

Güzel şeyler yaptın saol aga

yahu kardesim keske şu uploadet to sitesine upload edilmis 1299 moradon patch i rapid e yada baska yerlere upload edin ben ve benim gibi bircok k,işinin idm kullandıgı icin sorun cıkıyor lütfen rapid felana uplayın

Saolasın kardes cok ısıme yaradı cogu bu arada bende sorun yok krowaz patch rapide agır gelebilir die dusunuorum :D

Eyw Saol Denicem Bakalm.

Edit:Link Kırık Hızlı Oyuna Girmede.

Ya lÜfersona gİdemİyorum bİ yardim edermİsİnİz

GzL PayLaŞım Düzgün Ve işe Yarıyacak :) (TEŞŞEKÜRLER)

Geri
Üst Alt