# FlamiN ## Serverinizi Bam Başka Hale Getirin ## En Gelişmiş Projeler ## FlamiN #

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan exsays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

exsays

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
12
0
Serverinizi Geliştirip Bam Başka Bir Oyun Haline Getirebilirsiniz. Kimsede Bulunmayan Özellikler Kimsede Bulunmayan Kodlar Bulunmaktatır.

- - - DATABASE - - -
Ardream Database
75 Level DataBase
Mage Database

- - - PROSEDÜR KODLAR - - -
Oto Banned
Stat Güvenlik
Ata Binmek
Premium Check

- - - WEB DOSYALARI - - -
Flamin Panel

Siz Sadece Siteye Girip Konulara Bakın Burda Uzun Uzun Anlatamadım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: # FlamiN ## Serverinizi Bam Başka Hale Getirin ## En Gelişmiş Projeler ## Fla

şurda saydıklarının 1 tanesini bile ko cucede bulamadığını söylesene bana

Cevap: # FlamiN ## Serverinizi Bam Başka Hale Getirin ## En Gelişmiş Projeler ## Fla

- - - DATABASE - - -
Ardream Database
75 Level DataBase
Mage Database

- - - PROSEDÜR KODLAR - - -
Oto Banned
Stat Güvenlik
Ata Binmek
Premium Check

- - - WEB DOSYALARI - - -
Flamin Panel

:D bunlar :D

sen siteye gir özelliklere bak sonra konus ;)

Database bölümünde Ardream Server DataBasesi varya hani orada diğer özelliklerde ata binmek var ben ata değil sana binerim sonra görürsün adam akıllı reklam yapmayı!

Database bölümünde Ardream Server DataBasesi varya hani orada diğer özelliklerde ata binmek var ben ata değil sana binerim sonra görürsün adam akıllı reklam yapmayı!

reklam yapanda olsa burada kimsenin hakaret etmeye koyarım, binerim görürsün demeye hakkı yok.
DataBase diye yazarken , okunuşuna göre si almaz, sadece i alır.

Eleştiriye kapalıysan benim hesabımıda banlayabilirsin

Eleştiriye kapalı değilim Myst. Burada tartışma yaratmaya kapalıyım. Bugün şiddetli bir baş ağrısıyla uyan, işin gücün yokmuş gibi müşterilerin websitelerinde sorunlarla ilgilen şuanda devam eden linux projeleriyle devam et sonra Database yazımını doğru yaz? Biz burada acaba ne zaman düzgün konu açana karşı bir tavır aldık? Veya bana o database'lerin orjinal olup olmadığını kanıtı var mı? Hadi geçtim onu hadi bir tane bölüm olsa neyse; tüm paylaşım bölümlerinde Satış-Alım bölümü hariç diğerlerine aynı konuyu açması çok haklı demi? Bu aralar gördüğüm kadarıyla NEDENSE! ko-cuce'de yetki sahibi olanlar benim cezalandırdıklarımla veya konuşma tarzımla eleştiriyor, benimle uğraşmaya kalkışıyor. Bu 3 oluyor!

Tamam arkadaşım ben o halde Alper'e şuanda yazı gönderdim. Madem ben bilmiyorum konuşmayı veya yazı yazmayı yöneticiliğim alınsın; sizlerde daha rahat bu forumda suçlu kişileri kısmen bile olsa savunabilesiniz. Madem düzen bozuldu bende de bu kadar o zaman!

Cücemi ? öyle birşeymı kaldı?

Ko-Cüce KnightOnline Geliştirme Formuyken;

üste Çıkabilme, birşeyler üzerinden rant kazanmaya tamamen para kazanmaya yönelik bir site forumda çoluk çocuğa yetki verdiler modluk verdiler yöneticilik verdiler adminlikte verirler
bu forumda kim kaldı paylaşım yapan kim kaldı birşeyleri geliştiren AKUMA mı? Nero mu? hayalc mi? Rotrkomu? Osmanx mı? Kim Kim Kazandırıyor bu foruma bir bilgi?
Eskiden böylemiydi peki? Cüce Sadece SERVER TANITIM forumu Oldu Arkadaşım. Server Tanıtım hariç ve Client Paylasım haricindeki konuları kaldır bak bakayım online düşecekmi?
max-100-150 düşer oda düşerse. Bu foruma gıren tanıtım için gidiyor kimsenın bir beklentisi yok. bu forum PVP var Olduğu Sürece Kapanmaz bunu biliyorum.

PVP = Server = Reklam = Para! ama. Dersenki Paylaşım Dersenki bilgi. hiçbiri yok artık.. bir Gökhan Abi var birşeyler canlandırmaya çalışan başkada bir şey yok.!
ha bir iki gün önce dengesizin teki bir adama hakarette bulundu kendini üstün görme çabası birçok labalilik bizim orda verdiğimiz bir cevap ,
nedense https://www.ko-cuce.net/forums/15-Thikayet-ve-OEnerileriniz burda Reklam hakkında Açtığım şikayetten 3 dakıka sonra o 1-2 gun önce yazdığım sebebden ban yiyior.
ha küfür falanda değil. neyse burda yapacak bişi yok. neyse. bu üyeliğimide banlasa nekadar s2kmde olur? hiç olmaz.
Server açarsam tanıtım yaparım kendi menfaatime bakar geçerim burdan bi cacık olmaz.

Müşterileirnin web sitesiyle uğraşacaksın tabi, seni ilgilendiriyor.
Yada içinde bulunduğun linux projelerinin bana bir faydası yok, beni doyurmuyorsun o projelerle.

Müşteri temsilcisi 3 gün önce terk edilmiş.

M : Müşteri
MT : Müşteri temsilcisi

MT: Merhaba ben Dogukan nasıl yardımcı olabilirim
M: Merhaba kız arkadaşıma kontor almak isdiodum
MT: Yawrum çocuğum salakmısın sen, bak bende aldım zamanında basdı tekmeyi
M: İyide bundan size ne
Mt: Lan sana bi binerim , görürsün o zaman size ne demeyi
M: Hö ?
MT : yürü git lan zaten sabah başım ağırır şekilde kalkmışım, bi de gelip sizin gibi müşterilerle uğraıyorum
MT: Akşam eve gidecem bi dünya linux projesi war ?

Bize ne yani ?
adamı banlar, konuyu kitler gidersin,
Yöneticiliğine laf söyleyemem, ama böyle bir platformu temsil ediyorsan, binerim, .kerim, yaparım ederim olmaz.
İşini yapar geçersin, en iyi sen olursun demek istedim. Yoksa şahsa söylenen laf bana dokunmuyor. Yada o adamı kayırma gayretinde değilim

Müşterileirnin web sitesiyle uğraşacaksın tabi, seni ilgilendiriyor.
Yada içinde bulunduğun linux projelerinin bana bir faydası yok, beni doyurmuyorsun o projelerle.

Müşteri temsilcisi 3 gün önce terk edilmiş.

M : Müşteri
MT : Müşteri temsilcisi

MT: Merhaba ben Dogukan nasıl yardımcı olabilirim
M: Merhaba kız arkadaşıma kontor almak isdiodum
MT: Yawrum çocuğum salakmısın sen, bak bende aldım zamanında basdı tekmeyi
M: İyide bundan size ne
Mt: Lan sana bi binerim , görürsün o zaman size ne demeyi
M: Hö ?
MT : yürü git lan zaten sabah başım ağırır şekilde kalkmışım, bi de gelip sizin gibi müşterilerle uğraıyorum
MT: Akşam eve gidecem bi dünya linux projesi war ?

Bize ne yani ?
adamı banlar, konuyu kitler gidersin,
Yöneticiliğine laf söyleyemem, ama böyle bir platformu temsil ediyorsan, binerim, .kerim, yaparım ederim olmaz.
İşini yapar geçersin, en iyi sen olursun demek istedim. Yoksa şahsa söylenen laf bana dokunmuyor. Yada o adamı kayırma gayretinde değilim

Arkadaşım benim özel hayatım seni ilgilendirmez! Benim burada Database kelimeme kafayı takmışsın. Ben müşterilerimlede öyle KONUŞMAM! Dengesiz dengesiz konuşmanada müsade edemem. Ben burada herkese demiyorum, adam olana koynumuz kıldan ince! Biz burada emek veriyoruz, birşeyler yapıyoruz ve benim konuşma tarzım seni alakadar etmez! Arkadaşım ben buranın açıldığı domainin alındığı ilk günden beri buradayım. Niye buradayım sence? Ko-Cuce ismini çok sevdim ondan mı? İki nedeni var 1- arkadaşlarım bir site açmış yardımcı olmak için, 2- çeşitli bilgilendirmelerde bulunmak ve kullanıcılara yardımcı olmak için. Ancak o kafanızda (büyüklüğü tartışılır) Dogukan şöyle, Dogukan böyle arkadaşım SİZE NE?! Web siteleri, projeler beni ilgilendiriyorsa konuşma ve davranış şeklimde beni ilgilendirir. Beni tanımıyorsun, bilmiyorsun. Ben adamına göre muamele yaparım. Yanlış anlaşılmasın adam olana adam gibi dürüstçe tek kötü laf çıkmadan anlatırım. Kafasını estiği gibi davranan, laubali ve böyle konu açanlarınsa burnundan getiririm. Eski devrandı senin o dediğin banlarsın, kilitlersin işine bakarsın. Artık bizim bu milletimizin içinde o kadar şerefsiz çıktı ki; laftan bile anlamaz duruma geldi!

Kısaca bir not : Söz bilir isen söyle alim sansınlar, bilmezsen sükut et adam sansınlar...

Kim Hak verdiki , bir üye gelsin Başka bir forumda Reklam yapsın ? Hangi Forumda yazılıyor bu ? ... Adminin o kişiye ufaktan olsada Hakaret etme hakkı var, Emin olun siz burda görevli olsaydınız belkide sinirinizden daha çok kötü küfür ederdiniz !!.

LostWar Forumu Beğenmiyormusun Canım kardeşim? Yol Açık. Seni Burda Zorla tutacak bir şey yok. Cücemi o ne ? Komiksin valla :), Şu anda Aktiv olan pvp forumlarında tüm konular http://www.ko-cuce.com dan alıntı yapılmış... Tüm Server tanıtımları, Forum kurulumları hepsi Bu Forumdan özeniyor. Yalanmı ? Değil Hepsi Doğru. Ulan madem sevmiyoruz diyorsunuz neden hayla forumda takılıyorsunuz ona anlam vermiş olamadım ....

Myst Biraz mantıklı düşünsen herşeyi anlarsın, demekki o yetenek yok sende

ya ne bekliyorsunuz ki bu oyunu zaten çoğunlukla çocuklar oynuyor.sizce 500 tane çocuğun olduğu bir forumda neler olmazki.Yönetimi kaybetmemek için mod sayısı çok olmalıdır.buda bazen sorun yaratıyor.ayrıca hatırlatırım bu sitenin masrafı askeri ücretten daha çok :)

Geri
Üst Alt