FOREVER KO YA SAKIN GİRMEYİN YENİ AÇSA DA GİRMEYİN GM USERLERİNE KÜFÜR EDİYOR...

database41

Member
Reaction score
1
ARKADAŞLAR FOREVER KO (GM) Sİ MİLLETE İTEM DAĞITAN EMEK HIRSIZI VE KENDİ USERLERİNE ARGO KELİME KÜFÜR KULLANAN KARAKTERSİZ BİRİDİR . ASLEN ÇOK KORKAK ZATEN NUMARA VEREMİYCEK KADAR YÜZ YÜZE GELEMİYCEK KADAR KORKAK KLAWYEDEN HERKES YAZAR ABİ KİMSE KİMSEDEN ÜSTÜN DEGİL YÜREĞİ OLANA HODRİ MEYDAN DİYORUZ.

3 KERE RE LAUNCH YAPTI PARAYI ÇUVALLIYIP SIFIRLIYOR MİLLET PC BAŞINDA ÖMÜR ÇÜRÜTÜYOR BEYFENDİ KENDİ KEYFİNE DÜŞGÜN , KENDİ ARKADAŞLARINA HER TÜRLÜ YARDIM VAR SW DE ZATEN OYNAYANLARA SORUN HİÇ İÇ AÇICI BİR ŞEYLER SÖYLEMEYECEK SİZE... BİR EFSANE DAHA BURDA BİTER IRAMIZKARAESKI

(NARU) HATRINA OYNADIK ON NUMARA YÖNETİYOR SERVERİ AMA O (GM) BEYİNSİZİ ASIP KESMEYE ÇALIŞIYOR EKMEK YEDİĞİ KABA İŞİYOR HAKKIMIZ HARAM OLSUN GÜNLERCE BİLGİSAYAR BAŞINDA EMEK VERDİK ZAMAN VERDİK

BEYLER SORUNUNA KADAR KATILIYORUM EMEK HIRSIZLARINA HAYIR . YAKTIK GEMİLERİ ( C4 BURDA SİZ HALA SW DEMİSİNİZ )

Kendi kendinizi patlattız yarın da ss nizi atıcam

ARKADAŞLAR GİRİP EMEĞİNİZİ ÇÖPE ATMAYIN . BOŞ BİR SERVER ADMİN İTEM VERİYOR ARKADAŞLARINA VE KÜFÜR EDİYOR USERLERE .

Arkadaşlar resmen milleti dalga konusu yapıyorlar bilen biliyor zaten

aga o değil de homeko açın da oynayak

Bu server ilk açtığında da (admin) nicki hiçbir şeye cevap vermiyordu. İlgilenmediler sv ile. Patladı. Herkes dedi ki "VÖÖÖ BİR DAHA BU MAL SVYE GİRİLMEZ!!" falan dedi. Relaunch attı adam. O gün yeni server da açılıyordu dbsi de fena değildi. Kimse girmedi. Yine mal gibi gitti millet buraya girdi. Beyin yok ki adamlarda. MÜS-TE-HAK!

Bu server hakikaten yıllardır oynadığım en karaktersiz insanları barındıran bir serverdı. Bir de öğrenin artık bu oyun FARM oyunu değil, PK oyunudur. Bunları da ekleyelim.

Daha önce güzel server diye reklamını yapmışsın hayırdır paranı mı vermediler yoksa

Arkadaşlar 7/24 emek server yarın 09.09.2021 - Saat : 19.30 da onlineyiz.Farm Server..

IP : 51.68.163.13

TÜM EVENTLERIMIZ VAR - MADEN VAR..

KURUCUSU BENİM GELİN HEP BERABER EĞLENCE YAŞAYALIM - PVPLERE PARA YATIRMAYIN EĞLENCESİNE SAĞLAM SERVER OYNAYALIM.

Bizim gibiler server açıyor eşit sağlam ama user gelmiyor böyle karaktersiz adamların serverine gidip oyun için küfür yiyorsunuz yazık yani..

Arkadaşlar 7/24 emek server yarın 09.09.2021 - Saat : 19.30 da onlineyiz.Farm Server..

IP : 51.68.163.13

TÜM EVENTLERIMIZ VAR - MADEN VAR..

KURUCUSU BENİM GELİN HEP BERABER EĞLENCE YAŞAYALIM - PVPLERE PARA YATIRMAYIN EĞLENCESİNE SAĞLAM SERVER OYNAYALIM.

Bizim gibiler server açıyor eşit sağlam ama user gelmiyor böyle karaktersiz adamların serverine gidip oyun için küfür yiyorsunuz yazık yani..

Farm server olduğu içindir. Kimse 5 gün sonra kapanacak server için farm yapmaz.

Ben user olarak karşılıksız reklam yapıyordum sırf Emel’lerimize yazık olmasın diye elimde herşeyin ss si var wp den atabilirim adam ekmek yedigi serverden userine küfür ediyor kendi arkadaşlarına item dağıtıyor millet gerisekalı değil server koxp dolu pm atıyorsun cevap bile vermiyor söylediği kelime de keyfim gelirse cevap veririm bakbakbak kendini Başbakan sanıyor ağzımı bozmak istemiyorum Kısacası ADAM OLMAZ !

EE KARDEŞİM DAHA YENİMİ ANLADINIZ . ADAMLAR SİZİ KAİDEYE ALMIYOR Kİ BİZ ESKİ DB SİNDEN BERİ SÖYLEDİK BUNLARDAN Bİ CACIK OLMAZ DİYE BOŞA ZAMANINIZI YİYORLAR . KOXP ADAMI USER KAYBETMİYİM DİYE BANLAMIYORDU Kİ KENDİ ARKADAŞLARINA HER TÜRLÜ YARDIM VAR KENDİNİ BİLMEZ BİRİSİ SANKİ HERKES ONA MUHTAÇMIŞ GİBİ DAVRANIYOR ÇOK ŞÜKÜR ERKEN KURTULDUK O SERVERDEN KİMSEYE DE TAVSİYE ETMEM ...

Bilen biliyor arkadaşlar Serveri de gm yi de oynayan arkadaşlarınıza sorun hiç iç açıcı şeyler söylemeyecekler

Geri
Üst Alt