FOREVER KO YA SAKIN GİRMEYİN YENİ AÇSA DA GİRMEYİN GM USERLERİNE KÜFÜR EDİYOR...

boş adamın boş yönettiği server .. emeklere yazık günah diyecek hic bir şey bulamıyorum dağıt arkadaşlarına itemini dağıt ..

Farm server olduğu içindir. Kimse 5 gün sonra kapanacak server için farm yapmaz.

sunucu kendime ait 5 yıllık kapanacağı için değil user olmadığı için kimse gelmez yanlış söyledin hocam..

Millet nerde çokluk oraya kosuyor su yeni servere bakalım orada toplanak kalabalık olak düşüncesi yok varsa yoksa eski server.

Şimdi item satışı ve arkadaşlarına item desteği varsa tabii bu yanlış bir davranış, gm haksız yere argo veya küfür kullandıysa gene haksız bir davranış.

Ancak sen adamın serverinde hile açtıysan vb. kötü şeyler yaptıysan ve o adam sana sövdüyse sonuna kadar haklı.. Ben de server sahibiyim ve biri girip serverimda hile vb. yaparsa sağlam söverim ana bacı ne ararsan :) Sonra da banlarım. Benim de huyum bu. Gerisi yukarıda söylediğim gibi.

Neyse,

Basetr 13 eylül perşembe 20.00 official bekleriz

Kardeşim hile açan hak yiyen ne bilim durduk yere adamın serverini kötüleyen zaten şerefsiz karaktersizdir ama adam Userlerine siz kimsiniz lan sizi şöyle yaparım böyle yaparım diyip de kendi arkadaşlarına item yardımı yapıp o kadar insanın emeğine göz dikmek afedersiniz kahpelik şerefsizlitir . 10 gündür sürekli oynuyoruz gece gündüz bir de burun kıvırıyor sanki bulunmaz hint kumaşı

Rezaletin en büyüğünü yapan gm bozuntusu ......

Yanlış yapıyorsunuz çok pişman olacaksınız

Foreverko gerek userlerine hediye yardim konusunda gerekse hile tbl banlama konusunda cok basarili bir sw dir. Panelden banlanan kullanici sayisindan anlarsiniz.. Gelelim bu arkadasa sw den cikarim vs seklinde yazinca biz de siktir git dedik.. item yardim konusunda Naru ya pm atin o herkese yardim eder.. siz 3 gunluk sw lerde cürümeye mahkumsunuz

Yok ya kardeş senin Servrin asıl 3 günlük server yaptığın yanlışın haddi hesabı kaç kaç kere db sıfırlayıp baştan açtın yalandan isim değiştin Ayasofya vb boş yapma kardeş boşa da ağlama herkes sizin ne olduğunuz biliyor

Boş adamsın Aslanım boş seni bilen biliyor saten rahat ol yani bunu söyleyen tek ben değilim :) arkadaşlarına yardım etmeye devam et sen millete küfür etmeye de devam et tamam server çok yani rahat ol erkek ol da sucunu ispat et

Boş adamsın Aslanım boş seni bilen biliyor saten rahat ol yani bunu söyleyen tek ben değilim :) arkadaşlarına yardım etmeye devam et sen millete küfür etmeye de devam et tamam server çok yani rahat ol erkek ol da sucunu ispat et
Server çok, dünkü gibi mi

Sende 4-5 kere re launch yapmış adamsın kardeş isim degişip duruyordun yalandan Ayasofya bizim değildi vs gibi laflar söylüyordun banladıgın adamların yarısından çoğu da item bırakan insanlar

Sende 4-5 kere re launch yapmış adamsın kardeş isim degişip duruyordun yalandan Ayasofya bizim değildi vs gibi laflar söylüyordun banladıgın adamların yarısından çoğu da item bırakan insanlar
Ayasofya olduğumuzu mu sakladık ? Ayasofyaonline.net yaz bakalım nereye giriyor ?

Ayasofya + foreverko Ferhat eker denen o .c nun her ay server acıyor mk cocugu

Geri
Üst Alt