B Konu Yazar ByBlackeR Well-Known Member Haz 2,684 44 29 Ağu 2008 #1 Sızce eskı temamı yoksa bu temamı daha guzel sız karar verın Son düzenleme: 29 Ağu 2008
A Alpereks Well-Known Member Emektar May 972 79 29 Ağu 2008 #2 Cevap: Forum ıcın HangıTema Daha İyi eski tema gayet hoş
E emre0232 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 698 14 29 Ağu 2008 #3 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel evet bu herkesde oldugu ıcın eskısı daha guzeldı onu ben fazla sıtede görmemıstım oda ko-cuce farkıydı
Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel evet bu herkesde oldugu ıcın eskısı daha guzeldı onu ben fazla sıtede görmemıstım oda ko-cuce farkıydı
xbykillerx Cüce Yurtta Gurbette:( Haz 693 8 29 Ağu 2008 #5 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel ya bak burayada sölüom sayfanın en altına inin solda göreceskiniz tema seçimivardı
Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel ya bak burayada sölüom sayfanın en altına inin solda göreceskiniz tema seçimivardı
F FreeStyleHell New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,047 22 29 Ağu 2008 #6 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Bu tema sade ve güzel
H Hasan Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 274 15 29 Ağu 2008 #7 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel tema degistirilecekse de bu temanin seçilebilir kalmasini istiyorum. klasik vbulletin temasi. cok rahat icim huzur doluyor sahsen
Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel tema degistirilecekse de bu temanin seçilebilir kalmasini istiyorum. klasik vbulletin temasi. cok rahat icim huzur doluyor sahsen
Shutup Administrator Yönetici Administrator May 44 71 29 Ağu 2008 #8 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Herkesin farklı tema seçebilmesi gibi bir olay aktif değil çünkü tüm temalara ayar çekmem lazım uğraşamam... Sonsuza kadar bu tema kalacak değil zamanı geldiğinde bunu da değiştireceğiz...
Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Herkesin farklı tema seçebilmesi gibi bir olay aktif değil çünkü tüm temalara ayar çekmem lazım uğraşamam... Sonsuza kadar bu tema kalacak değil zamanı geldiğinde bunu da değiştireceğiz...
Necro Well-Known Member May 2,915 81 29 Ağu 2008 #9 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Default Forever
D __DragoN__ Galatasaray'lı Cüce Ağu 126 1 29 Ağu 2008 #10 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Eski tema daha güzeldi
Metehan Koca Büyük Mete Haz 700 11 29 Ağu 2008 #11 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Eskisi Daha Guzeldi
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 29 Ağu 2008 #12 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel yenı tema hemen hemen tum forumların kullandıqı tema eskı tema daha qzldı herkesten farkLı bı tema
Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel yenı tema hemen hemen tum forumların kullandıqı tema eskı tema daha qzldı herkesten farkLı bı tema
F Fresky New Member Kalemi Kırıldı! May 2,171 37 30 Ağu 2008 #13 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Hulan Yeni daha iyi BEn geceleri siyah olduğu için Klawye tuşları göremiom Eskisi Gelirse Kızarım ha :haha:
Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Hulan Yeni daha iyi BEn geceleri siyah olduğu için Klawye tuşları göremiom Eskisi Gelirse Kızarım ha :haha:
L Lordos I Stand Alone Tem 307 8 30 Ağu 2008 #14 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Bencede Eski Tema
_WurucU_ New Member Kalemi Kırıldı! Haz 2,455 75 30 Ağu 2008 #15 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Eskı tema cunku bu cok goz alıor...
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 30 Ağu 2008 #16 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Atilla5959' Alıntı: Hulan Yeni daha iyi BEn geceleri siyah olduğu için Klawye tuşları göremiom Eskisi Gelirse Kızarım ha :haha: Genişletmek için tıkla ... kac yıldır pc kullanıyorsun baqmadan yazamıyormusun atilla
Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Atilla5959' Alıntı: Hulan Yeni daha iyi BEn geceleri siyah olduğu için Klawye tuşları göremiom Eskisi Gelirse Kızarım ha :haha: Genişletmek için tıkla ... kac yıldır pc kullanıyorsun baqmadan yazamıyormusun atilla
toxi1995 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 477 5 30 Ağu 2008 #17 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel eskiiii bencee
Maxis kinda monster. Haz 1,294 27 30 Ağu 2008 #18 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel hypercode' Alıntı: tema degistirilecekse de bu temanin seçilebilir kalmasini istiyorum. klasik vbulletin temasi. cok rahat icim huzur doluyor sahsen Genişletmek için tıkla ... kesinlikLe
Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel hypercode' Alıntı: tema degistirilecekse de bu temanin seçilebilir kalmasini istiyorum. klasik vbulletin temasi. cok rahat icim huzur doluyor sahsen Genişletmek için tıkla ... kesinlikLe
T THλLES Well-Known Member Haz 1,749 54 30 Ağu 2008 #19 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Eski temadan yanayım bu tema eski vBulletin'e göre sanırım hiçbir şey ekli değil veya bigahega kaldırmış olsa gerek.
Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel Eski temadan yanayım bu tema eski vBulletin'e göre sanırım hiçbir şey ekli değil veya bigahega kaldırmış olsa gerek.
E emre0232 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 698 14 30 Ağu 2008 #20 Cevap: Forum ıcın Hangı Tema Daha Guzel eski tema en iyisi..