Forumda Aldığım ÖzeL Mesaj'a Bakarmısınız?

Konu Yazar

LeqendRuthLesS

New Member
Kalemi Kırıldı!
Tem
1,216
10
Sebebini Tam Bilmiyorum Fakat Eminimki Avatarımdan Dolayıdır.Sanat Sanattır Cradle Of Filth Dinliyorus die bizi satanist yapanlar'a sesleniyorum herkes kendine müslümandır;)

Bunu Yolluyan Arkadas Utanmalısın Kendinden.!

Bi İdoit Daha ;

Son düzenleme:
Cevap: Forumda Aldığım ÖzeL Mesaj'a Bakarmısınız?

Şikayet Dilek.Bölümüne açmalıydın + ben burda bişi göremedim arkadaş şaka yapmış galiba.

Ben olsam bende satanist derdim sana avatara bak.

Dogru Demiş Seninn Resmini Goren Aynı Sonuca Ulasıcaktır.

O müziğin sözlerini Türkçe'ye çevirip okumaya denemelisin.Ve arkadaş burda bir şaka yapmış.Bu kadar abartmaya gerek yok.Ayrıca şikayet bölümüne açmayı deneyebilirdin.Burdaki resim ve video paylaşım alanı Knight Online'a ayrılmıştır.

Pabucumun Satanisti xD
Eleman şaka yapmış büyütecek birşey yok :)

her metal dinleyen satanist olsa Hönk

:) valla onu bunu bilmem ama o şere*fsizlerin şarkısını dinliyorsn ona sesim yok geliyorsun resmine diğer dinlerin resmini koyuyorsun birde gelmiş burada afra tavra yapıyorsun bunların hiç birine hakkın yok elemanın yerınde olsam bnde ole derdim valla :D

:) valla onu bunu bilmem ama o şere*fsizlerin şarkısını dinliyorsn ona sesim yok geliyorsun resmine diğer dinlerin resmini koyuyorsun birde gelmiş burada afra tavra yapıyorsun bunların hiç birine hakkın yok elemanın yerınde olsam bnde ole derdim valla :D

grubun resmi baska din'lerin Felan Değil.!

[***];1831093' Alıntı:
O müziğin sözlerini Türkçe'ye çevirip okumaya denemelisin.Ve arkadaş burda bir şaka yapmış.Bu kadar abartmaya gerek yok.Ayrıca şikayet bölümüne açmayı deneyebilirdin.Burdaki resim ve video paylaşım alanı Knight Online'a ayrılmıştır.

Normal haliyle zaten güzel türkçeye çevirdiginde anlam kayması olmuyosa türkçe müziklerden kat kat daha güzel oluyor emin olabilirsin...

bu arkadaşa haklarından bahsediyosun peki senin ona şerefsiz deme hakkın ne ayrıca farklı din olayı fln bilmeden ortaya atılan boş şeyler...

Müzik Dinle Ama Abartma.

O Avartar Ne Öyle ? ..

Hac İşareti Zart zurt Bilmem Ne Saçmalık .. Müzik Bi Yerde Avartarına Hac İşaretli Resimleri Koymak Ayrı Bişey... Satanist O Adamlar Zaten. ? Sende Onları avartarına Koyuyorsun ee Dolayısıyla Özenmiş Oluyorsun..

Hatırlatmak isterimki. [Peygamber Efendimiz (s.a.v) hadisidir.. " Kim Hangi Kavme Benzerse Ondandır " Diye Bi Hadisi Var Duymussundur Umarım .. ! Düşünüp Taşınmanı Tekrar Tekrar Rica Ederim.

Müslümanız Diyoruz. HAKKINI BİLE VERMİYORUZ [YAZIK BİZE]

Bi Yerde DUR demek Gerekli Birader.- Müslüm Dayı İlk Tercihimdir HERZAMAN :D

Son düzenleme:

Şaka gibisiniz :D.Cradle Of Filth de günah oldu iyimi.^^
Ha bide şey vardı. "Yaratmak Allaha mahsustur".
Bundan sonra bu ikisine dikkat edicez :D .

Size din'de zorlama yoktur denen şeyi anlatan olmadı sanırım.Kimse müslüman yada hristiyan veya musevi v.s olmak zorunda değil.Kimse de gidip sen niye bu dinden'sin diyemez veya mensup olduğu din için herhangibir konuda yargılanamaz.

Bunu o yarım akıllarınız alsın artık.

Son düzenleme:

Tartışmaya gerek yok..

Siz müslümansınız diye karşınızdakide müslüman olucak diye bir kaide yok. Isteyen istediğine inanır, istediğini dinler.

Dua Et O avatarla Seni Başka Bİşeye benzetmemiş Az Müslüman Ol Müslüman....

Cradle Of Filth Dinlemek Suçmu Derken Ne Alakası vaR Ciğerim ?.. Adam Sana Gelip Cradle Of Filth Niye Dinliyorsun Dememiş Resimden Bahsetmiş.. Çokta Güzel Söylemiş..

Bende Seni Kınıyorum.. İstediğini dinlersin bu bizi iLgiLendirmez Bunu Söylemene Gerek Yok... " Dinlediğin Grubun Adam Gibi Bir Resminide Koyabilirsin...

Dinlediğinle, İlgilendiğinide Karıştırma"

Geri
Üst Alt