Forumda Aldığım ÖzeL Mesaj'a Bakarmısınız?

Cevap: Forumda Aldığım ÖzeL Mesaj'a Bakarmısınız?

uFak bi şaka alınmana gerek yok

ah be abisi bi kere senin inancına kimse karışamaz doğru ama sen o gelen özel msj ı buraya gösterip sonrada bana bu geldi dersen afedersinde sen ben satanist değilim demeye getiriyosun ama avatarına bak o he sen desenkii evet satanistim sizene o zaman sorun yok ama hem inkar ediyosun hemde avatarına koyyosun ;)

Özür dilerim knk ama şaka yaptım avatara baksana

Senin avatar İsanın çarmağa gerilmesi gibi şeyleri andırıyor.Adam şakasına demiş ama Görünce herkez der bu ne böyle felan :)

Ne özenti adamsın ya avatara bak len satanist liğe özeniceğine başka bişiye özen.

Bir insanın inancı Allahtan başka kimseyi ilgilendirmez.Sonuçta ahirette hesap vericek kişi o siz değilsiniz.

her cradLe dinneyene satanst dersenz sizde yhane biraz ayp edmsh oLrsnz..

toplum olarak haça baş asılamalara felan hazır olmadığımızı düşünmekteyim..Madem herkes kendine müslüman diyosun müziği kendi kendine dinle buraya da gelip satanistlerin avatarını koyma.Böyle tepkiler alınca da şaşırma neyse...

şaka yapmış arkadaş ve burası yeri deyil

Şikayet Dilek böLümüne açmaLıydı yeri orası

buRası knight online için ayrılmış bir resim ve video paylaşım böLümüdür bunun knight onlineyle alakası ne

buRası knight online için ayrılmış bir resim ve video paylaşım böLümüdür bunun knight onlineyle alakası ne

Sen Forumda Yenisn Herhalde.. Bir GözAt ßakalım Kaç Tane Resmin KO iLe Alakası vaR ;)

Niyetin Post Kasmak ßelli.. Takıl Kafana Göre..

Bende bu grubu severek dinlerim , Cradle , Arch enemy , Amon Amarth v.b Black metal yapan grupları severek dinlerim. Cradle t-shirt'inide üstüme giyer gezerim simsiyah eğer bunu yapmak sanatis olmak ise tamam arkadaş ben bişey demem ve satanist diyen insanların çoğu satanist'in düzgünce anlamını bile bilmiyor.

saçma bir konu...Ama avatarın gerçekten tahrik edici...

Geri
Üst Alt