Forumda Aldığım ÖzeL Mesaj'a Bakarmısınız?

Cevap: Forumda Aldığım ÖzeL Mesaj'a Bakarmısınız?

Bende bu grubu severek dinlerim , Cradle , Arch enemy , Amon Amarth v.b Black metal yapan grupları severek dinlerim. Cradle t-shirt'inide üstüme giyer gezerim simsiyah eğer bunu yapmak sanatis olmak ise tamam arkadaş ben bişey demem ve satanist diyen insanların çoğu satanist'in düzgünce anlamını bile bilmiyor.

yürü bea kim tutar!!!!!!!!!

Çok az Sölemişler sana Ben Forum Olmasa Neler Derdim ya,

Allahın 2 Gtten Bacaklı Anıran Adamlarına Özeniyorsunuz Yazık Şu Gençliğe
Seversin Tamam Rock Dinlersin Hiphop Dinlersin Sözüm yokta.
O adamlar Sanistin Kralı. Gençlerimizde Özeniyor senin gibi Binlercesi..

Delinin biri Kuyuya Taş Atıyor, neyse Bizim Türkler Dünyanın En Geri Gençliğini Yetiştiriyor Naparsın..

asLında onu resimi snn burda dagıtman cok yanlıs kendınle utanmalısın :D

1.Müzik Dinlemek Günah
2.Kan İçerikli Her Resim ve Pislik Haram Sayılır

müzik dinLemek günahmı

[***];1831093' Alıntı:
O müziğin sözlerini Türkçe'ye çevirip okumaya denemelisin.Ve arkadaş burda bir şaka yapmış.Bu kadar abartmaya gerek yok.Ayrıca şikayet bölümüne açmayı deneyebilirdin.Burdaki resim ve video paylaşım alanı Knight Online'a ayrılmıştır.

Katılıyorum..... hö :Sakalli:

Adam İstediği Gibi Müzik Dinler. Bende bi ara dinliordm cradle of filth.Bu o ark satanist demek deildr.Ancak öle dienler cahil demektir.allahn bikaç emo su yada pop çusu qelior, metal dinlien adama laf edior. size bunları diorm başkada bishey demiorm

Satanist Kedi Kesip Siyah Giyinene Denmez Satanistler Din Düşmanıdır Kanlı Herşeyi Severler Adam Öldürmek Onlar İçin Zevk 'dir Şeytan İçin Ne Yaptıysa Onu Sevap Bilir Her Türlü Dini İnkar Eder Örnek : Marilyn Manson

Müzik Dinlemek Günah Ama Kimseyi Dinledin Die Yargılayamazsın

Satanist Kedi Kesip Siyah Giyinene Denmez Satanistler Din Düşmanıdır Kanlı Herşeyi Severler Adam Öldürmek Onlar İçin Zevk 'dir Şeytan İçin Ne Yaptıysa Onu Sevap Bilir Her Türlü Dini İnkar Eder Örnek : Marilyn Manson

Müzik Dinlemek Günah Ama Kimseyi Dinledin Die Yargılayamazsın

Katılıyorum Aynen Bilgilendirme İçin Teşekkürler;)

satanist kedi kesip siyah giyinene denmez satanistler din düşmanıdır kanlı herşeyi severler adam öldürmek onlar için zevk 'dir şeytan için ne yaptıysa onu sevap bilir her türlü dini inkar eder örnek : Marilyn manson

müzik dinlemek günah ama kimseyi dinledin die yargılayamazsın

aynen:d.....

Geri
Üst Alt