FreeStyleHell [DATABASE]

Cevap: FreeStyleHell [DATABASE]

valla ben kullandim db yi ilk gun 160 user oldu ama bazi hatalar oldu mesela IIII gibi oyuna almama gibi sorun var yani hersekilde adam IIII nickli adam oyuna giriyor birde npc lere np ekleseydin keske dahada guzel olurdu
yinede ellerine saglik

ii ll ilil lili karakterleri yanyana geldiğinde karakter açılmaz kendine göre editleyebilirsin

db yüklerken hata veriyor back up bilmem ne diyor bi yardım edersen sevinirim

Arkadaşlar database ismi FreeStyleHell [Database] olduğu için böyle yapıyor,İsmi değiştirin FreeStyleHell yapın mesela sorun düzelecektir. [] LERDE yani sorun :D

kardeş nedense ben oyuna giriyom sonra master açmak için cıkıyorum tekrar aynı ıd ve şifre ile girdiğimde ıd yanlış falan diyor hatayı bi çözersen çok gzl olacak

kardeş nedense ben oyuna giriyom sonra master açmak için cıkıyorum tekrar aynı ıd ve şifre ile girdiğimde ıd yanlış falan diyor hatayı bi çözersen çok gzl olacak

Account login değiştir veya oto üyelik ekle ekli olması lazımdı :(

Kullandığın Version Menagerini Değiştir hö

ll Engel için Kesin Çözümde
Kod:
not @struserid LIKE '%ll%' and
not @struserid LIKE '%II%' and
not @struserid LIKE '%lI%' and
not @struserid LIKE '%Il%'

Uygularsanız llllll Gibi Açılmaz hö

DB de açık var nerde bilmiyorum. Edit olmadıgı halde 255 yapmıs adam :) statlarını. Panel dede olabilir ama panelde giriş yok.

taşlıyorum gibi sanmayın beni ha :) bilmiyorum bende neyden paneldendir dogrudur. DB cok güzel bunuda söyleyim bu arada :)

cok başarılı t.ederm paylaşım için indiriyorum bende kullanacağim

Geri
Üst Alt