Fresky EVT Editor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fresky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Fresky

New Member
Kalemi Kırıldı!
May
2,171
37
Kullanmak için .Net FreamWork Gerekir... 3.0
Bir resim
hophop.jpg

Link:RapidShare: Easy Filehosting
Alternatif:
http://s1.dosya.tc/FreskyEvtEdit_r.rar.html
RarPass: "Atilla"
Güle Güle Kullanın
-Program Ufuck Çapta Görew Quest Yapmak için kullanılır

Son düzenleme:
Cevap: Evt Editör.....

teşekkürler atilla Güzel olmuş ufakda olsa yararlı bir porgram :)

Eline sağlık...

eline sağlık güzel paylaşım

Fikir: Evt kodları acıklamaları ile bi editör yapabilirsiniz yani npcyi oluşturucağımız ve daha sonra npcnin görevini seçebiliceğimiz bi editör Örn npcnin Şu itemi alıp Şu itemi vermesini istiyorum 12312312 alıcak 23423423 vericek mesela np alıp item verme item alıp np verme gibi bir çok kodu birleştirip yapılırsa daha yararlı olur (Wurucunun editörünün Işınlayıcı deilde Tüm Evt kodlarını Ele Alan 1 Editör)

Yinede: Teşekkürler Paylaşım için

Fikir: Evt kodları acıklamaları ile bi editör yapabilirsiniz yani npcyi oluşturucağımız ve daha sonra npcnin görevini seçebiliceğimiz bi editör Örn npcnin Şu itemi alıp Şu itemi vermesini istiyorum 12312312 alıcak 23423423 vericek mesela np alıp item verme item alıp np verme gibi bir çok kodu birleştirip yapılırsa daha yararlı olur (Wurucunun editörünün Işınlayıcı deilde Tüm Evt kodlarını Ele Alan 1 Editör)

Yinede: Teşekkürler Paylaşım için

Programa Baktınmı sen ????:pff:

Devrimsin taş gibi valla, çok süper 2 gundur uraşıyordum, yerleri karışık oluyordu süpersin, helal sana

Hiç bişeye yorum yazmıyıcam dedim, haksız yere banladılar bu sitede ama sen hakketin, tebrik ediyorum, süpersin

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt