BlackFukka4eveR
Member
- May
- 147
- 2
ooo kadir beylerHermosaAsesino Geldiğinde Herkes kaçacak delik arayacak ... 19 şubat'ı sevgililer gününden daha çok bekliyorum![]()
ooo kadir beylerHermosaAsesino Geldiğinde Herkes kaçacak delik arayacak ... 19 şubat'ı sevgililer gününden daha çok bekliyorum![]()
ahahahahaooo kadir beylero değilde ben olsam 10 gün daha bekler MART ta açardım manidar olurdu
![]()
ilginiz için teşekkürederimÖncelikle Frienzkonun en eski oyuncularından olarak hayırlı olmasını temenni ederim. İnş biz userler ve yönetim kadrosu için hayırlı olur. Açılışta oradayız.
ilginiz ve güzel yorumlarınız için teşekkürederizkesinlikle karalamalara itibar etmeyiniz gayet ilgili bir admin ekibi vardı banlar da gayet yerindeydi hala aynı ekip varmı onu bilemem ama önceki server ödüller olsun oyun içi ilgi olsun müthişti tüm sözlerini yerine getirdiler biz çok eğlendik piyasadaki tüm server lara bin basar diyebilirim herkesin pisliği ortada zaten kolay gelsin frienzko ailesi dürüstlüğünün devamı dileği ile.
Ekip olarak gereksiz ban atmıyoruz.PüskeviT clanı olarak burada olacağız. MART ın gereksiz ban atmaması temennisiyle...