MYKO FrienzKO.NET | Yeni Dünya | 02.10.2021 Saat : 20:00 |[MYKO]

Bu zamana kadar oynadığım birçok myko server oldu ama hiçbiri FrienzKo kadar uzun soluklu olmadı. İlk dbsi 4 5 ay açık kaldı oyuncular serverı terk etmeseydi şuan hala açıktı belki de. 18 Eylül'de buradayım!

Bu zamana kadar oynadığım birçok myko server oldu ama hiçbiri FrienzKo kadar uzun soluklu olmadı. İlk dbsi 4 5 ay açık kaldı oyuncular serverı terk etmeseydi şuan hala açıktı belki de. 18 Eylül'de buradayım!
Güzel düşünceniz için teşekkür ederiz. Evet genel olarak tüm serverların ortak sorunu oyuncuların server değiştirmesidir.
Oyunlar bundan dolayı uzun soluklu olamıyor.
Herkesin amacı oyunda iyi derecelere gelmektir bir süre bir serverda bunu yapamadığından dolayı başka bir serverda bu şansını tekrar deniyor.
Oyuncu bir oyuna sadık kalıp ordaki oyuna devam ettiği sürece oyunun ömrü azalmaz.

umarım diğer dbden ders çıkaran arkadaşlar başladıklarında bırakmazlar da 4 5 ay daha da uzar 7 8 ay olur. Tekrar hayırlı olsun 18 eylülü merakla bekliyoruz.

Evet kesinleşti arkadaşlar 11 kişi frienz ko 'ya başlıyoruz üniversite ekibi olarak objektik olarak bakan herkez burda oynar diğer serverlar gerçekten hikaye 6 ay kapatmayan tek myko osko vardı o da 2 ay gibi kısacık bi sürede patladı şuanda frienzko rakipsiz ciddi anlamda arkadaşlar ne sahibini tanırım ne şeyini ve hayvan gibi user olcak çok belli buda reklam vs. de abartmışlar 10 numara olmuş bence.Kafasını kullanan burda oynar :). Tekrar herkeze bol şans diliyorum officialde..

OOO FİENZKO TEKRARDAN HAYRLI UGURLU OLSUN , UZUN ZAMAN BEKLETTİN ŞÜKÜR KAVUŞTURANA !
/Jucamie

11inde yourko acıyor ama her yıl 4db acıyor zaten en fazla 2ay sürüyor bıktık artık bizde burdayız hayrlı olsun

FRİENZ'konun ilk DB sine girdim 1 gün gece 1-2 ye kadar oynadım dedim bu sw den adam olmaz çıktım, 1 ay sonra arkadaşa sordum hangi sw desin dediki FRİENZ kodayım dedim olm o sw den adam olmazdı nesine oynuyon dedi sw çok güzel pk cok canlı şaşırdım kaldım demekki bizim bilmediğimiz birşey var bu sw de bende gireceğim, Yourko falan 1 ay açar 1 ay sonra admin bulamassın sw de, ilgisizlik yaparlar bilerek hep aynı dümen ama ben Yourkonun hala bu kadar userı olmasına şaşırmıyorum neticede Bu ülkede hala CHP nin yalanlarına inanıp oy veren yüzde 25 lik kesim var :)

Yorumlarınızdaki iyi düşünceleriniz için teşekkür ederiz ancak bu konu altındaki yorumlarınızda başka server isimlerini verip ayrıca onları kötüleyen yorumlar atmayınız .
ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUZ

Ilk serverinde oynayan birisi olarak gercekten keyif aldigim bir server oldu islerim dolayisiyla bu serverda oynayamayacagim ama zamanim olsa basliyacagim server frienzko olurdu umarim hersey gonlunuzce olur.

Geri
Üst Alt