MYKO FrienzKO.NET | Yeni Sunucu : | Ephesus | OFFICIAL : 22 MART | ISTIRAP [MYKO] v.1299

merhaba ben 1RoNoZy çok hoş bi server herkese tavsiye ederim emeği geçen herkese cani gönülden teşekkürlerimi iletirim

Hepiniz birer soyguncusunuz. Para verip CASH alan adamlar oto kutu açıp itemlerini dizmelerine göz yumdunuz ve halen uyuyorsunuz ki oğuz ve devil ile iş birliği içinde olduğunuzu çok iyi biliyorum. Myko serverların doğasına aykırı tutumlar içerisindesiniz. Server çok uzun dayanmaz buna emin olabilrsiniz. Eski frienzko.net oyuncu olarak ben bunu söler bunu savunuyorum. Taş çatlasın 2 ay ömrü var o serverın.

Hepiniz birer soyguncusunuz. Para verip CASH alan adamlar oto kutu açıp itemlerini dizmelerine göz yumdunuz ve halen uyuyorsunuz ki oğuz ve devil ile iş birliği içinde olduğunuzu çok iyi biliyorum. Myko serverların doğasına aykırı tutumlar içerisindesiniz. Server çok uzun dayanmaz buna emin olabilrsiniz. Eski frienzko.net oyuncu olarak ben bunu söler bunu savunuyorum. Taş çatlasın 2 ay ömrü var o serverın.

keremorta burdaysa oynanır cok iyi ilgileniyor sagolsun kardesimiz kasımın ilk haftasi server acılısı bekliyoruz 7-8 kasım gibi

tarihi öne cekebilirsin 30 unda beta officalde 5-6 kasım gibi yapablirsinz3z3z3z3z3

Arkadaşlar sw yi 2 gündür deneme fırsatı buldum ve beni inanılmaz şekilde hayal kırıklığına uğrattı, bi kere v1299 degıl v20xx den yamalamışlar çorba etmişler bir boka yaramamış iğrenç bir server, skiller hep failed veriyor damageler alakasız yani 1299 degıl myko hiç degıl pk server hıc degıl ne b0k oldugunu anlamadım ama kesinlikle tek kuruş yatırmayın cunku bu sw tutmaz, iğrenç bir server ya nasıl bu kadar rezil etmeyi başardınız aferim size salak sürüsü.

20x midir 22x midir nedir hoş olmamış hocam. Ben şahsen girip oynamayacagım. Bundan önceki mykolarınızda dikkat çekiyorum 'MYKO'larınızda çok oynadım. Efsane eğlendim yeri geldi 1 ay oynadık aralıksız. Bir sürü clan vssi attık ettik eğlendik. Ama artık insanların şu MYKO zevkini sırf sunucu dosyalarından dolayı sırf sağlam olmak için elinden almayın. Biz eski sürüm çöp 1299 la daha mutluyduk. Selametle...

Arkadaşlar bol keseden sallamayın . 1299 altyapısı ile açıldığında da aynı adamlar gene mızırdanıyorsunuz.
Çok hile var v.s vs diye
SAOCS 1299 Artık eskisi gibi çalışmıyor ayrıca şuanda piyasadaki tüm sunucular +1299 altyapısı kullanıyor.
v.1299 doysa ile açanlar 100 TL sunucu almış insanlar. Keyif sizin keyfiniz gidin 3 gün orda 5 gün burda oynamaya devam edin.
Biz çıkarılan işçilikten memnunuz ve oyun mekaniği ile ilgili zaten değişiklik yapılmadı . Einsteinlık yapmanın alemi yok konuştukca kendinizi batırıyorsunuz.

Team olarak servere başlayacağız, herkese başarılar.

bizler team olarak indirdik OurForce orda olacak geliyoruz bekle biri frienzKO <3

Bu ne güzellik yarabbim yeni db efsane olmuş başkan başarılarınızın devamını dilerim :)

Geri
Üst Alt