MYKO FrienzKO.NET | Yeni Sunucu : | Ephesus | OFFICIAL : 22 MART | ISTIRAP [MYKO] v.1299

kardesım durust olmak gerekırse hangı myko 1 haftadan fazla gıtmıskı nadır.herkes kc sını alır parasına bakar sende 1 hafta zevkıne bakarsın sora ko-cuceden myko arastırmasına devam. yanlıs anlasılmasın serverı kotulemek ıcın falan solemıorum basarılı bı calısma ve teamımla burda olucam ama uzun soluklu bısı bekleyıp husrana ugramamanızı temennı ederım :)

Kayıt olup clienti nasıl indirebilirim ?
Serverimiz oto üyeliktir oyunu indirip giriş yapınız ardından bir ID ve Password ile giriş yapınız. Bir defa bu bilgiler ile giriş yaptığınızda eğer daha önce sizin belirlediğiniz ID ile herhangi bir karakter oluşturulmadı ise giriş yaptığınız bilgiler sisteme otomatik kayıt edilecektir. Bundan sonra bu ID ve Password ile giriş yapabileceksiniz. ID ve Passwordunuzu oluşturduktan sonra Panelden giriş yaparak mutlaka Gizili sorunuzu , Item kilitleme şifrenizi ve Telefon numaranızı oluşturun bu oluşturduğunuz telefon numarasından sizlere server hakkında haberleri ve olağan üstü durumlarda karakter güvenliğinizi sağlamak adına ulaşacağız. Ayrıca Full Clientimiz Forum sitemiz ve Facebook sayfamızdan bu akşam paylaşılacaktır takipte kalın

kardesım durust olmak gerekırse hangı myko 1 haftadan fazla gıtmıskı nadır.herkes kc sını alır parasına bakar sende 1 hafta zevkıne bakarsın sora ko-cuceden myko arastırmasına devam. yanlıs anlasılmasın serverı kotulemek ıcın falan solemıorum basarılı bı calısma ve teamımla burda olucam ama uzun soluklu bısı bekleyıp husrana ugramamanızı temennı ederım :)
Şimdi burda ne söylesek boş olur :) Zamanla sizlere bunu kanıtlayacağız.
Server Güzele Benziyor Umarim Uzun Omurlu Ve Sadık Userler Olur
Temennimizde bu yöndedir umarım istediğiniz gibi olur

İlk kez myko server oynucamda nerelerde item ve lwl kasıcam felan bilmiorm daha ayrıntılı reklam olsaydı keşke

HAYIRLI OLSUN BOL USERLER

O Zaman FrienzKO ya Zad da başlar hayırlı ugurlu olsun yarın akşamı beklemekteyiz client'i indirdik :) .

Bende viris felan yok nedense.. server süper bi servera benziyor yaklaşık 20 kişi biz geleceğiz zaten. kc olayı biraz canımızı sıkıyor sadece, exp kasmak felan bizim işimiz :D inşallah vereceğimiz emeklere değer sizlere güveniyoruz..

PatientKillerS Ekibi olarak

ts= ts.extrasunucum.net:15 burdayız ulaşmak isterseniz..

ama bişiyi unutmuşsunuz serverda M yok . normalde sıralamda 25 den 50 kadar M olması lazım ..

Öncelikle hayırlı olsun.Birşey sormak istiyorum 2021 senesi civarı aynı isimle (Frienzko) bir myko private server vardı bu serverla bir bağlantısı var mı merak ettim.

Öncelikle hayırlı olsun.Birşey sormak istiyorum 2021 senesi civarı aynı isimle (Frienzko) bir myko private server vardı bu serverla bir bağlantısı var mı merak ettim.
Bunu ben de merak ediyorum, en güzel 1098 serverlardan birisiydi Frienzko. Fakat geçtiğimiz yıllarda aynı isimle v15xx serverlar açılmıştı. Ben umuyorum ki bu serverın adminleri 1098 serverın adminleridir ve sonra aynı isimle açılan v15xx serverlar ile alakaları yoktur çünkü o serverlar çok kötü duvara toslamış, Frienzko ismini lekelemişti.

Herneyse, bu serverda oynayacağım ve umarım yetkililer hileler ile ilgili verdikleri sözleri tutarlar. Bu tarz serverlar açılsın diye bekleyip bunlara özel hile yazıp para ile satan insanlar var. Bol şans, bol user ve bol kazançlar diliyorum. Hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt