MYKO FrienzKO.NET | Yeni Sunucu : | Ephesus | OFFICIAL : 22 MART | ISTIRAP [MYKO] v.1299

mageler ezilecek mi acaba ? malum warrior lar 70 skilini açarsa cz yi tek döner asası anlatmaya gerek yok mageler sw de ezilecek mi ? ben mage açacamda o yüzden soruyorum birde admin sw sc felan bedava olsa rprcide iyi olurdu sanki :P

Hayırlı olsun sw nız uzun ömürlü ve seviyeli bir oyun için herkese şimdiden teşekkürler.

güzel sw ye benziyordu bakacaz son 10 dk hadi hayırlısı . zamanda geçmek bilmiyor :P

Konu guncel yogunluk gecınce yorumlara yanıt verılecektır.

Drop oranlarını bu kadar ayrıntılı ilk defa bu panelde görüyorum tebrikler serverinde en az bunun kadar ince ayrıntılarına değindiğini düşünüyorum bu serverde de oynamak değişiklik olacak frienzko sabırsızlıkla bekliyorum. başarılarınızında devamını dilerim
Güzel düşünceniz için teşekkür ederşz

Serverde Dibine Kadar Kosp Çalışıyor Herkeste kullanıyor 2 ay ömrü var sw nin boşuna para harcamayın yazık...

Son düzenleme:
Neyi Görücez Kardeşim Kosp Olup olmadıgınımı sw En Fazla 2 ay ömrü oldugunumu Kosptan Adam Banlayıp Banlı Listesine Ben bu Adamı kosptan Banladım Diyemediginimi Görücez Komiksiniz Valla. 2 ay milleti sömürürsünüz sonra db sıfırlarsın kapatırsın senın çokta umrunda dimi sikiti yok ;)

sorunlar.. yurtdisinda yasadigim icin KC alamiyorum adeta. ve cileden cikicam imkanim varken premium vs. alamamak buyuk sorun benim icin.

ayrica, 24 saat dolmadan +6 md cikmasi serverda baya baya hosuma gitmedi. exp zor, o guzel. ama keske premiumu alabilsek...

ve bana ozgu mu yoksa yurtdisindayim diye bilmiyorum acayip lag var. internet hizim gayet iyi oysa.

sorunlar.. yurtdisinda yasadigim icin KC alamiyorum adeta. ve cileden cikicam imkanim varken premium vs. alamamak buyuk sorun benim icin.

ayrica, 24 saat dolmadan +6 md cikmasi serverda baya baya hosuma gitmedi. exp zor, o guzel. ama keske premiumu alabilsek...

ve bana ozgu mu yoksa yurtdisindayim diye bilmiyorum acayip lag var. internet hizim gayet iyi oysa.
Merhaba oyun içi [Mart] a ulaşın bu konu hakkında görüşelim

Yeni sunucuda team arıyorum arkadaşlar. Akşam 21:00 02:00 aralarında online olabilirim hergün. Yaşım 29

en eskı frienz ko ce pasa ko daha guzeldı bune sim 1299

Geri
Üst Alt