Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Desteğiniz için teşekkür ederiz.Frienzko varsa bu iş tamamdır. Bizde eskı dostlarla başlıyoruz bakalım hayırlı ugurlu olsun tekrardan![]()
Valla frienzin eski tüm db lerinde oynadım oynadığım en kalabalık ve 6-7 ay giden tek serveri myko olarak frienzko da gördüm. Objektif yorum yapmak lazım çoğu zaaten olumsuz yorum ( senin için konuşmuyorum ) ya diğer serverların adamı yada picligine yazıyor malesef. Ama genelde bir iki kere giren insan bile frienz'in keyfini biliyodur , youtube videolarındada bu sabit zaten. Ayrıca bazı serverlardakı gibi oto kutu , genie gibi mykoda ne işi oldugunu hala çözemedıgım seyler yokbeta açmıyor. açılınca sorun üstüne sorun çıkacak. şimdiden belli. nasıl bir servera gireceğimizi bilmiyoruz. kaç kişi kaldırır. eventlerde dc sorunu olur mu. skillerde droplarda sıkıntı var mı. hiç birini bilmiyoruz. açıldığı gün patlama ihtiali yüksek. para yatıracaklar 2-3 gün beklesin bence.
Arkadaşlar biraz önce face ten 6 dual shardı 200 tl ye satın dedim tamam dedi, yani bunlar tam bir tokatçı ben diyim size, face ten kötü birşey yazınca hemen engelliyorlar buda bunların tokat amacıyla server açtıklarını ortaya koyuyor sakın ama sakın tek kuruş yatırmayın, benden demesi çöp server.