FrienzKO v1098 den Bir Görüntü.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DabuLue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: FrienzKO v1098 den Bir Görüntü.

Tbl leyle bir sürü item yapmısdım maradonda dagıtıordum :d

çok çok eski ss herhalde dragon shell var herkesde :D

ben o zamanlar yeni başlamıştım hatırlarım zuzushu kesmiştim bi kere 57 lvlken ks ile.

Benım nıck BOLMEANDCARPMA :D:D karus warrıordum Kule savası oldunda rahat 1k np kasardım yatmadan okadar ezık ler vardıkı nova calıssa ozaman userler uzerınde 1 SAVASDA 1 DRAGON CIKARTIRDIN :D

ne günlerdi be pasha54 and melame :D akıyoduk pasha ile ne edit itemlileri kesmiştim :D

Off Off... ßende Frienz Oynardm. SlipknoT die bi saglam warrior wardı bilrimsinz hatrlarmsnz acaba.. bnm ncikm mrtsnck1994 du.. off off dm lerde nasl kasardık bea.. gmler arkadasmdı .. oyunun kinqleri arkadasmdı.. humanlar benden kacardı :D

Çok Güzel Günlerdi Ya Ama Frienzko Tekrardan aÇılacak RAAT OLUN:D GÖkhan Askerden Gelince SQL server Kursuna Mı gitcekmiş Sonra Kaldığı Yerden Devam Ettirecekmiş Serveri.. !
Kaynak: Son-GM-TR(HAKAN) :)

Bir Sürü NickLe Oynadım Burada (:

MeMbeROfWaRRioR , _aYYasH_ , _HeâderS_ , _ShénDai_ , _ShénDaim_ , _ExcâLibuR_Tr , DonVitoCarleone , XsexymagicianX , glopespan , SacrosancT , snakee07 , Shady_Wen0M , Snakeee
vsvsvs (:

furkan hazır myst gelmiş. alsanıza ondan db yi. 2.ci server olarak 1098 acın ve xskipde var. yaparsınız bişeyler :)

bende bir sürü nickle oynadım.

_Izmir_Roché_ , 55 , galata0saray , Snaq3 , xzeus , INOLA , coco , sado18 , LoRdArCheRy , CeRoNiMo , 04legend04 ... en eski charlar ^^

ne günlerdi be sundiresten +10 roc çekerdik :)
herkes mage kasma kolay diye mage kasardı trol berseker dönerdiks adece metoorla kızarma skili masterdeydı ıstedıgın kadar bas ole kızarıyordun
ahh uleyn ah :)

Bir Sürü NickLe Oynadım Burada (:

MeMbeROfWaRRioR , _aYYasH_ , _HeâderS_ , _ShénDai_ , _ShénDaim_ , _ExcâLibuR_Tr , DonVitoCarleone , XsexymagicianX , glopespan , SacrosancT , snakee07 , Shady_Wen0M , Snakeee
vsvsvs (:

Maşşallah kendı basına Team Kurmusun sen hacım :)

Eskiler hep güzeldir :) Usko'dakilerden çok eleman var ^^

resim_712716617.jpg

Geri
Üst Alt