Full Client 1299

Cevap: Full Client 1299

Saol kardeş İndiriyorum laptopumada bunu indirmiştim şimdi o gitti pcyede indirelim her şey var içinde çok işime yarıyor :)

emege saygı virüssüz ve temiz ful client arıyordum saolun

arkadaşlar indirdim bu clienti oyun açılıyor ancak açıldıktan sonra windows gidiyor daha sonra datalardada cok kastırıo ve mecbur res atıyorum yardım

Kardeş Ben bu Clienti Yıldır Kullanıyorum Hall17 Şifresinden Anladım alınıtıdır Yazmamışın Arkadaşın Yazmşın Yalana Gerek Yok

Güsel saol da bunun sp 3 exeli uyumlu exe lazım :S

xp sp3 Exe lazım arkdaş updowland Edecek warmı 1299

Son düzenleme:

Clientte eksik Olan Tek Şey Rebirt Patch ve Krowaz İtemlerinin Olmaması Eklenip tekrar Upload edilirse sevinirim:) Rebirth patch eklenmese de OLur herkes sevmeyebilir ama Krowaz İtemlerinin eklenmesi Cok iyi Olur diye düsünüyorum Güzel Paylaşım teşekkürler

İŞTE BU ARADIĞIM PATCH SONUN DA BULDUM xD

Saolasın kardeş

Son düzenleme:

windows şu dosyayı açamıyor

dosya adı :knightonline7z

windowsun bu programı açabilmesi için hangi program tarafından oluşturulduğunu bilmesi gerek.programı saptamak için windows otomatik olarak devreye girebilir yada bilgisayarınızdaki programların listesinden kendniz seçebilrsiniz

ne yapmak istiyorsunuz?
uygun programı bulmak için web hizmetini kullan
listeden program seçmek

gelio arkadaşlar napmam gerekio bi yardım pls .. clienti indirdim??

arkadaslar ben baska biryerden indirmistim ..tusba.pk yazıyo ve baska ip yazınca stard gelmiyo .. knight online exe den direk acmayı deniyorum xskip hata weriyo luancerdan acın diyo ama ip luancher islemiyo napmam gerek onu silip bu client i indirirsem xskip olmaz demi ve ip yazıp luancırı acmadan direk oyuna girebilirim demi ???

Geri
Üst Alt