Konu Yazar JrS Active Member Emektar May 1,368 8 31 Tem 2008 #1 Evet Arkadaşlar Dün Berkine Bu konuyu Belirttim berkin olabilir Dedi Futbol Bölümünü İstiyenleri Görmek İstedim Anket yapıyoruz
Evet Arkadaşlar Dün Berkine Bu konuyu Belirttim berkin olabilir Dedi Futbol Bölümünü İstiyenleri Görmek İstedim Anket yapıyoruz
G Ganks Well-Known Member May 1,542 63 31 Tem 2008 #2 Cevap: Futbol Bölümümüz Olsunmu Olursa güzeL olur . ama Futbol en nefret ettiğim şeydir.. 22 tane adam ufacık bi Yuvarlak şeyin peşinde koşuyor , ve tüm dunya onları izliyor
Cevap: Futbol Bölümümüz Olsunmu Olursa güzeL olur . ama Futbol en nefret ettiğim şeydir.. 22 tane adam ufacık bi Yuvarlak şeyin peşinde koşuyor , ve tüm dunya onları izliyor
M mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar May 843 25 31 Tem 2008 #3 Cevap: Futbol Bölümümüz Olsunmu çok zevklidir izlemekten çok zevk alırım olması iyi olabilir nede olsa çoğu erkek futbolla ilgilenir ve orda konuşup tartışıp bişiler yaparlar
Cevap: Futbol Bölümümüz Olsunmu çok zevklidir izlemekten çok zevk alırım olması iyi olabilir nede olsa çoğu erkek futbolla ilgilenir ve orda konuşup tartışıp bişiler yaparlar
Shutup Administrator Yönetici Administrator May 44 71 31 Tem 2008 #4 Cevap: Futbol Bölümümüz Olsunmu Çok pis kol kırarım. Olsun bence
F Fresky New Member Kalemi Kırıldı! May 2,171 37 31 Tem 2008 #5 Cevap: Futbol Bölümümüz Olsunmu Kesinlikle
_WurucU_ New Member Kalemi Kırıldı! Haz 2,455 75 31 Tem 2008 #7 Cevap: Futbol Bölümümüz Olsunmu Fazla ılgılenmem ama olursa iyide olabılır
M mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar May 843 25 31 Tem 2008 #8 Cevap: Futbol Bölümümüz Olsunmu Bölüm açılmıştır hayırlı olsun