Konu Yazar alpayk33 New Member Ocak 28 0 27 Ocak 2010 #1 Arkadaslar Game server Hata Alıryorum !! Aujard Hata alıyorum !! Server Acaarrken Yardım Edermisiniz!! Aldıgım Hatalar Game Server :debug Assertion Dailed! Aujard: Billing Server Connection Dail Son düzenleme: 27 Ocak 2010
Arkadaslar Game server Hata Alıryorum !! Aujard Hata alıyorum !! Server Acaarrken Yardım Edermisiniz!! Aldıgım Hatalar Game Server :debug Assertion Dailed! Aujard: Billing Server Connection Dail
Konu Yazar alpayk33 New Member Ocak 28 0 27 Ocak 2010 #2 Cevap: Game Server ve aujard hata alıyorum yarıdım lütfen1! Lütfen Yardım Edin aRkadaslar
kaan860 Member Mar 470 0 29 Ocak 2010 #3 Cevap: Game Server ve aujard hata alıyorum yarıdım lütfen1! kardes inileri kontrol et yada ebenezer ile aujard uyşmuyodur yeni fileslerle dene o zmn olur yardım istersen bana msj at
Cevap: Game Server ve aujard hata alıyorum yarıdım lütfen1! kardes inileri kontrol et yada ebenezer ile aujard uyşmuyodur yeni fileslerle dene o zmn olur yardım istersen bana msj at