[Gamersko]Wrc Fire Drake Skin v4 Yakında ( bir kaç ss )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan OrcAMD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Gamersko]Wrc Fire Drake Skin v4 Yakında ( bir kaç ss )

Sizin İçin Paylaşmayı Düşünüyorum ;)

oraya basınca kesin mesaj çıkıyodur v3 teki gibi selam şovalye fln hö :haha:

büyük ihtimal :) Tmm Wurucu gerçekten skin yapıyor emek harcıyor ama bu kadarda rekLam oLmaz :) (qimse alınmasın sadece Bu kadar reklam görselliği bozuyor Tabiki kendi ismini geçircek :a:

büyük ihtimal :) Tmm Wurucu gerçekten skin yapıyor emek harcıyor ama bu kadarda rekLam oLmaz :) (qimse alınmasın sadece Bu kadar reklam görselliği bozuyor Tabiki kendi ismini geçircek :a:

Çok Biliyorsan Sen Yap Bedava Paylaş Hiç Kimse Babasının Hayrına Birşeyler Yapmıyor.ve Bu Ss ler ilk gununde yaptıgı ss ler Bomba bir Skin Olacak

Çok Biliyorsan Sen Yap Bedava Paylaş Hiç Kimse Babasının Hayrına Birşeyler Yapmıyor.ve Bu Ss ler ilk gununde yaptıgı ss ler Bomba bir Skin Olacak

Ben beleş paylaşsın demedim okumayı öğren bence bilmiyosan sözlüğe bak Sadece çok rekLam görselliği bozuyor dedim! :^^

Wurucu4 Paylaşılması Yine Uzun Zaman Alır Çünkü 15 Yaşında Cok Nazlı Bişey

şimdiden hayırlı olsun ;)

Heryerde reklam var. :/

WRC Fire Drake Skinden Skill Bar USKO Skill Bardı xS

bu wrcu değil wrc nun fire drakesinde skill barda sayılar gözüküyodu bunda yok

Sen aynısını yapsan sende reklam koyardın emin ol ;)

Wurucu4 Paylaşılması Yine Uzun Zaman Alır Çünkü 15 Yaşında Cok Nazlı Bişey

Sen ne kadar komiksin öyle. :) Senin yaşın xx de ne oldu ? Aynı şeyi yapabildin mi? Anasının karnından öğrenerek çıkmadı o da sende.. Yani bahane etme yok benim o alana yeteneğim yok yok öyle yok böyle diye. ;) Ve, çok biliyorsan sende yap. Söz de ona nazlanıyor diyorsun, sen aynısını yap 1 yıl sonra paylaş ama lütfen naz yap. ;)

Son düzenleme:

:) paylaşssın vea paylaşmasın wurucu birsürü paylaşım yapıldı şimdiye kadar 1299 dan nerdeyse 17xx lere gelindi sadece sözde 1299 herşey 17xx e taşındı.. eminim skinide bir şekilde başkaları yapar.

bu skin ne zaman gelecek?

Sen aynısını yapsan sende reklam koyardın emin ol ;)

Sen ne kadar komiksin öyle. :) Senin yaşın xx de ne oldu ? Aynı şeyi yapabildin mi? Anasının karnından öğrenerek çıkmadı o da sende.. Yani bahane etme yok benim o alana yeteneğim yok yok öyle yok böyle diye. ;) Ve, çok biliyorsan sende yap. Söz de ona nazlanıyor diyorsun, sen aynısını yap 1 yıl sonra paylaş ama lütfen naz yap. ;)
Yavrum Benim Senin O pabuc Dilini ... Veled İmzamdaki Skine Bak Nasıl Olmuş Sana Bişe İfade Ediyormu Ben Paylaşıcam Dedimmi Paylaşırım Ama paylaşmıcam yalama insan olmayan birinin köpeğide hiç olmayın menfaat için insan gibi adam olun :@:

Tartışmaya Gerek Yok Paylaşıldıgıdna Sorunsuz Ve ilk olacak herkz şimdiden Fire vErdi :D

Yoo Çok Sıradan Bi Skin Bnce gereksiz biLe :S O kadar büyütülecek bişi değiL yapmaya biLe gerek yok eskiler idare ediyor şimdilik hatta 1299 skini daha qüzeL

Yavrum Benim Senin O pabuc Dilini ... Veled İmzamdaki Skine Bak Nasıl Olmuş Sana Bişe İfade Ediyormu Ben Paylaşıcam Dedimmi Paylaşırım Ama paylaşmıcam yalama insan olmayan birinin köpeğide hiç olmayın menfaat için insan gibi adam olun :@:

paylaşsan daha iyi olur.. emeğe saygı duyan insnalar var

ow maşallah gokhan :o: One Of One Usko :o:

Geri
Üst Alt