Gece nin 4ündeki Muhabbet :D BöyLe yaLan oLurmu

Konu Yazar

Soydaskan

Security Guvenlik
Şub
304
5

BUDA BUNDAN SONRA GELEN BAŞKA USER :D

UMARIM BÖYLE HASTALIKLARI OYUNLARDA BİLE KULLANAN COCUKLAR VAR KİMSEYE İNANMAYIN KOLAY KOLAY ALLAH KORUSUN KİMSENİN BAŞINA VERMESİN AMA BÖYLE YALANLAR KULLANILMASI ÇOK KÖTÜ NEYSE GECE GECE BİRAZ KOMİKTİ KANSER BULAŞICIYMIŞ :)))))

Cevap: Gece nin 4ündeki Muhabbet :D BöyLe yaLan oLurmu

:D
adamlar artık ko icin g..ü vericekler acaba
senden ne istyeceklerdi :D
merak eddim
gmliq qaliba

Zuaa :D:D xD koptm :D

soydaş sende onlardan farklı degilsin tam adamları pm atmıs hö

bende war hastalık lösemi hastalıgı ama kimseye karsı kullanmıorum :D isteyen kanser hakkında herşeyi sorabilir gerçekten kanser hastasıyım :D ama bunu kullanmıyorum

Çoluk Çocuk...

başlarına gelse ne yapıcaklar acaba..

ALLAH basına gelenlere yardım eylesin...

paylasım için tesekkürler :)

bende war hastalık lösemi hastalıgı ama kimseye karsı kullanmıorum :D isteyen kanser hakkında herşeyi sorabilir gerçekten kanser hastasıyım :D ama bunu kullanmıyorum

Allah En Yakın Zamanda Acil Şİfalar Versin Kardeşim , Üzüldüm.bıtbıt

ya snn su pelerin patch siteye uplasan cok sekilmiş :D yeaw

seninde onlardan farkın yok yani ama belkide gerçek de söyluyor olabilir herşeyi dalgaya almanıza qerek yok

abi koptum valla gülmekten yeri yattım :D allahta seni güldürsün

seninde onlardan farkın yok yani ama belkide gerçek de söyluyor olabilir herşeyi dalgaya almanıza qerek yok

Eqer gerçek diosan resimlere iyi bakmamışın Dikkatli baq en son yazılana hıyar qüLüo Emrah moduna qirme dedim çıktı :) qerçek olsa kanserin bulaşıcı olmadıqını bilir ki belliki sende bunu biLmiosun Kaça kadar okudun :)

H4HAHAHA TAM Bİ Ezoymuş :D Kanser bulaşıcı deqildir ya aip oyunda bari kullanmain şöyle numaralar

su snn pelerin patch uplasana kdrdeş yaw

qwe xD :D En sonunda güzel dedin Gece gece çenimisiniz lan :D daha demin biri kanserden öldü hahahaha :D :D

arda sende onlardan biriydin :) , belki hala öylesindir :a:
Açıkcası komik çünkü benim açtığım serverlerdede var böyleleri belki bizde zamanında yapıyorduk bizde o yollardan geçtik ama kanser olan bir çok veya lösemi olan bir çocuk knight oynamayı bırak hastaneden çıkamaz o yüzden cevap bile vermeye gelmiyor . Belki bizde öyleydik olurmu ? olur . Şimdi dalga geçtiğimiz çocuklar 'a bakarak kendimizi görebiliriz.:)

Arkadaşlar Lösemi kolay bi hastalık deqil bunun için yalan bile sölenmesi kötü heleki bi oyun için qelsin adam gibi desin ben veriyim ona krallık sorun deqil ama qece qece tam bi komedi oldu cünkü bulaşıcı dedi o anda anladım yalan olduqunu

admlar g..ötlarini vericek artık lan **** :D ^^

Oyuna taktılar kendilerini..!Ayıp bu yaptıkları..!

Geri
Üst Alt