Gelicek 1351' Serverimden Resimler. Usko Style -

Cevap: Gelicek 1351' Serverimden Resimler. Usko Style -

dalga geçiyon galiba paylaşılan 1351 dblerin hepsinde bu gösterdiğin özellikler var

Arkadaşlar size bi öneride bulunucam , biraz olgun davransanız ? Adam yapmış çabalamış bişiler ortaya çıkarmış , kimin için? bence kendi için değil Türk PWP sini yol alabilmesi için.

biri demiş benim paylaştığım biri çamur atmaya çalışıyor.

böyle birbirinizi yiğcenize bir olup adam gibi iş çıkarın ortaya madem bu işe baş koydunuz.

Bir olup beyin fırtınası oluşturup neler yapabileceğimizi tahmin etmek zok değil , hepimiz becerikli kişileriz , yada bu işte becerikli olanlar kendini gösterdi.

Kalın sağlıcakla

kingsnetwork.net bnm serverım rahat bırakmam senı o sw actırmam sana adamca dedım sana ama anlamadın sen.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Güzel Db.. Hign Fakat 1351 dedigin gibi Görevler Kolay editlenmez..

Fakat Bazen Dblerde cok bug ve acik bırakıyorsun bunlara dikkat et..

Güzell Db bu arada.. İnş Dahada güzel bir yerlere getirirsin bu db yi.. :)

Şimdiden Hayırlı olması dileğiyle :)

Arkadaşlar size bi öneride bulunucam , biraz olgun davransanız ? Adam yapmış çabalamış bişiler ortaya çıkarmış , kimin için? bence kendi için değil Türk PWP sini yol alabilmesi için.

biri demiş benim paylaştığım biri çamur atmaya çalışıyor.

böyle birbirinizi yiğcenize bir olup adam gibi iş çıkarın ortaya madem bu işe baş koydunuz.

Bir olup beyin fırtınası oluşturup neler yapabileceğimizi tahmin etmek zok değil , hepimiz becerikli kişileriz , yada bu işte becerikli olanlar kendini gösterdi.

Kalın sağlıcakla

evet aynene katılıyorum hign team olarak geliyoruz güsel paylasım teşekkürler

hign kardeşim sen bu çamurculara bakma kendileri açamazlar millete yazarlar ;) sen açç benden +50 user kendi serverimi kapatıyp sana yönlendişrecem ;)

Süper SS'LER GÜSEL PAYLASIM HİGN BOMBA YARATIYOSUN WALLAHİ 1299 SIKILDIK İYİCE V1351 GELECEĞİ İYİ OLMUŞ + HİGN GÜVENCESİ YETERLİDİR BİZE ;) AÇILMADAN 1 2 GÜN ÖNCE YAZARSANIZ SEVİNİRİZ İYİ GÜNLER...

Çok başarılı bir database olmuş.Bu arada iyice çaldık oyunu :)

fuat herzamanki fuat ordan burdan arakladıklarını toplamıstır.2 tanede npc duzeni paylaşılan birşeyi iş tmm dır:D

hign güzel db ama 10 15kere kontrol etmekde yarar olur senin için kaç server 0 bug dedi açılınca kaçtane bug çıktı oyuncular herşeyi deniyorlar bi ara test swde açabilirsin :)

Geri
Üst Alt