Gelmiş Geçmiş En Eski ve En Fazla Online Rekoru Kırmış Server TRKO SSleri Buyrun!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrx123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gelmiş Geçmiş En Eski ve En Fazla Online Rekoru Kırmış Server TRKO SSleri Buyr

En Eski Server Bu Değil.

Cevap: Gelmiş Geçmiş En Eski ve En Fazla Online Rekoru Kırmış Server TRKO SSleri Buyr

Bizim serverda suan 971 on var hö

chokella versene serverın ipyi hö şu anda hiç bir pvp server 500+ değildir.Hepsi Yalan.Benim Serverımı Buralarda Gördüğüm En İyi PvP lerle Karşılaştırdım En Yüksek Benim PvP..Bakmadığım PvP ler Varsa Özür Dilerim..

güzel rekor kırılrmı bilemiyorum

Bizim serverda suan 971 on var hö

chokella versene serverın ipyi hö şu anda hiç bir pvp server 500+ değildir.Hepsi Yalan.Benim Serverımı Buralarda Gördüğüm En İyi PvP lerle Karşılaştırdım En Yüksek Benim PvP..Bakmadığım PvP ler Varsa Özür Dilerim..

Reklam olmasn die ip kapattm istiosan özel mesaj at...

1098 Zamanında Spike ı Bile Parayla Satacak Kadar Para Gözlü Bir Server(İtemi Filan Saymıorum) Şimdi İse Donate Diye Edit İtem in Adını Değiştirip Satan Server

Frienzko da ben 1300 1500 oldugunu bile gördüm sallama

zamanında neydi bee..

püff simdi neyi ispatlamaya calişiorsun onu soyle sen.. bugune kadar editlik sattiginiz kisi sayisinimi . userleriniz gitti editlikten donateden user cekmek icin simdide resim le mi tavlamaya calişiorsunuz. okadar user online idi madem simdi neden degil.. kaldir bari resimleride konunun içerigini degiştir..

1098 Zamanında Spike ı Bile Parayla Satacak Kadar Para Gözlü Bir Server(İtemi Filan Saymıorum) Şimdi İse Donate Diye Edit İtem in Adını Değiştirip Satan Server

Kesinlikle Katılıyorum 1 Gün Online Kaldım Bir Dahada Girmem, Oynayanlarada Allah Akıl Beyin İhsan Eylesin..

Turkgamer Çok Güzeldi Sabah Saat 07:00 da Kalkardım Okula Gitmek İçin Hazırlanırdım Charı Ardreamdan Geçirip EMC nin orda Burakırdım Okuldan Gelirdim NPC de NP Kasardım :) Seri Spike ile.

Burası server tanıtım bölümü değildir. Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt