Genel Clan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nettu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

nettu

Zeki JoJuk KeyLogeR
May
655
0
Yeni bir ekip topluyoruz.Bu ekip daha önceden de vardı bazı sorunlar nedeniyle dağıldı.Ekibin eski 5 üyesi ile yeniden kurduk ve yeni arkadaşlar arıyoruz.Genel clan nasıl oluyor diyecek olursanız;birçok oyunda ekip olmak.Oynadığımız oyunlar;
  • Knight Online
  • Silkroad Online
  • League of Legends
  • Multi Theft Auto
  • WarThunder
  • Company of Heroes 1 (Steam ücretli)
  • Company of Heroes 2 (Steam ücretli)
  • CS G:O (Steam ücretli)
  • L4D2 (Steam ücretli)
  • Payday (Steam ücretli)
  • Garry's Mod (Steam ücretli)
  • Metin2
  • S.K.I.L.L.
  • Point Blank
  • APB Reloaded
Aklıma gelmeyen birçok oyun var.Yeni oyun bulan söylerdi başlardık hepimiz.Benim istediğim ise eski ortamı yeniden kazanmak.Oyunlarda ki üstünlüğümüz skorumuzda değil aileselliğimizdi herzaman.Diğer clanların bizi kıskanması saygı duymasının sebebi birbirimize olan güvenin sonsuzluğuydu.Ben bu ekipde birçok şey öğrendim en önemlisi dostluk.Aramız o kadar iyidi ki 'Arkadaşlık' ve 'Kardeşlik' kavramlarını karıştırır oldum.Aramızda 2 şerefsiz varmış ona kardeşlik fazla geldi.Bu 2 kişi yüzünden dağıldık hepimiz.İhanet ağır geldi herkese.Birçok kişi ben bu ekibi ailemle bir tuttum ama güvenim sarsıldı olmamalıydı diyip dağıldı.Şimdi 4-5 arkadaş toplandık ve yeniden kurmak istiyoruz.Ekibin kuralları kurulduğundan beri aynı ve değişmeyecek (eklenebilir).

Tuhaf gelecek belki ama kesinlikle Lider olmayacak.Başladığımız oyunu kim iyi biliyorsa o komut verecek.
Ve yine kötü bir kural;biri ihanet ettiğinde herkes birbirini silecek.2.bir ihaneti kaldıramam bende çıkarım ^_^ kimse kimseyi clandan atamaz.Siz ailenizden kardeşinizi oğlunuzu nasıl kovamıyorsanız evden,bizim ailemizdende kimseyi kovmaya hakkınız yok.

Şuan 5 arkadaş oynadığımız oyunlar;
Multi Theft Auto,League of Legends,Knight Online
Knight'a kızarkadaşım ve ekipden 2 arkadaşla başlamıştım ama bırakıcaz gibi .f ekip büyürse yeniden başlanılabilir.

Ekibe katılmak isteyenler;herhangi bir iletişim adresi,ekibin adı,internet sitesi isim vb. vermicem.
Konunun altına adınızı,yaşınızı ve iletişim adresinizi yazarsanız ben size ulaşırım :)
Dostunuz için birşeyler feda etmeye,bizi aileniz kadar öncelikli tutmaya hazır değilseniz,realde buluşmaya niyetiniz yoksa eğer(biletinizi ben alırım :p) hiç bulaşmayın :)
Ekipdekilerin yaş ortalaması eski hali 16-28 arasıydı,şuan ki 5 arkadaş 17-19
Kimse kimsenin yaşına bakmamalı akıl yaşta değil baştadır derler,aramızda videocu da var yazılımcıda var web tasarımcıda bir eksiğimiz yok çokşükür .f küçüklere büyüklük taslamayın yeter :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt