[Genel Problem] Her server sahibi LR mage den bıkmıştır.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AKI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AKI

Geniş Bilgi Alanı
Reaction score
2
Bu problem breysel degil, çözüm gerektiren genel bir problemdir.

Herkes bilir ki, LR nin kitlemesi database den düzenlenmiyor. Yani deneye deneye ögrendik.

bildigim kadarıyla, LR kitlemesi yapan koxp lar bile var piyasada, bu da demek oluyor ki, LR nin kitlemesi TBL lerden ayarlanıyor.

çözüm yolunu gösterdim çözmek ya bana düşer ya da bendenm hızlı olanlara.

Cevap: [Genel Problem] Her server sahibi LR mage den bıkmıştır.

bence bırakın orjinal kalsın , LR yi kaldırırsanız daha çok başınız ağrır diye düşünüyorum , sonucda LR mage oynayan oyuncu sayısı epey fazla.

1. LR = Lighting Resistance anlamına gelir.LR yerine Lighting Mage demeniz daha doğru olacaktır.Ne dediğimizi bilelim öyle değil mi? ;)
2. Skilli tadında ayarlarsanız gerekli LR'ye sahip karakterler ölmeyecektir.Karakterleri 83 level ve üzerinde sadece atak veren itemlerle başlatıp onlara başka item takma fırsatı vermezseniz lighting tabii ki kilitleyecek, glacier tabii ki donduracak, leg cutting tabii ki çalışacaktır.Bla bla bla..

Oyunun orjinalliğini bozmayın bence, LR'nin biraz atağını düşürün. Koxplarıda araştırıp sağlam bir anti-cheat alarak engelleyin..

Diğer türlü skill'in tutmasını sağlayan bazı değerler var client'in okuduğu onları 0 yaptığından normal skillden ne farkı kalacak LR'nin, saçmalamışsınız birazcık.

1. Lr = lighting resistance anlamına gelir.lr yerine lighting mage demeniz daha doğru olacaktır.ne dediğimizi bilelim öyle değil mi? ;)
2. Skilli tadında ayarlarsanız gerekli lr'ye sahip karakterler ölmeyecektir.karakterleri 83 level ve üzerinde sadece atak veren itemlerle başlatıp onlara başka item takma fırsatı vermezseniz lighting tabii ki kilitleyecek, glacier tabii ki donduracak, leg cutting tabii ki çalışacaktır.bla bla bla..
kr0tiky nickli Üyeden alıntı
bu kadar çok şey biliyorsanız doğukanla birlikde 1 serverı ayakda tutardınız server kapandığına göre hiç birşey bilmiyorsunuz....
aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
tam bir sebep belirtilmemiş muhtemel sebepler
forumda yetkiniz olmayan bir alana giriş yapmaa Çalışıyorsunuz
forumdan kurallarauymadıgınız İçin yasaklandını lütfen kuralları okuyunuz !

baskenttim kuralları
yasaklandığınız süre: Henüz yok

keŞke bİraz daha erkek olsaydinda adam gİbİ laf soktu banladim yazsaydin

Geri
Üst Alt