Gerçek Karizma Nedir Biliyormusunuz?

Konu Yazar

balyoz_altay

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
May
70
7
Bu resmi daha önce görmüş olanlar olabilir.. Neden bilmiyorum ama bu resme bakınca içim huzur doluyor.Gerçekten büyük hayranlıkla ve kıskançlıkla bakıyorum bu resme.Aslında burda neyin ne olduğunu en iyi şekilde göstermiş kendisi.Resimdeki yorum bana ait değil.Açıkcası birazda abartı gibi geldi bana.. O masada 94 devlet başkanı olacağını zannetmiorum.Ama ne olursa olsun önemli kişiler olduğu besbelli ve gerçekten Türklüğün, Türk olmanın simgesi gibi bakmış.Burda sadece ben buyum demiyor... Biz buyuz gibisinden bir bakış atmış.. Eminim resmi gördükten sonra çoğunuz arşivinize katıcaksınız.. yorumlar sizin..
karizma.jpg

Sırf bu resim için basit bi site oluşturdum.Aylardır msn nickimde yazmasına rağmen henüz hit sayısı fazla değil.Hiti biraz fazla olsaydı domain bile alıcaktım.Gerçekten çok sevdiğim, hoşuma giden bi resim.Site adresi: Karizma Nedir? Ben Karizmatiğim Diyenlere İşte Gerçek Karizma!!

Son düzenleme:
Cevap: Gerçek Karizma Nedir Biliyormusunuz?

Teşekkürler. Güzel bir resim.

Cevap: Gerçek Karizma Nedir Biliyormusunuz?

Gerçek karizma, 'O'nun gözlerinden yeryüzüne akan ırmak gibidir. Vatan aşkıyla dolmuş, tertemiz, riyasız yüreği gibidir. Düşmanlarına bile mertlik gösteren cesareti gibidir. Bana sorarsan gerçek karizma Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ta kendisidir...

Geri
Üst Alt