HomeKO GladiusEmpire.Net | V.21xx Homeko | 'ATHENA' Sunucusu Açıldı| R3ACS SOFT Hilenin Olmadıgı Tek Server

Admin bey sıkıntıyı gidermeniz saatlerinizi de alsa bugün açmalısınız kaç gündür herkez bugünü bekledi planını, işini gücünü erteledi yani 1 gün ertelemeniz saçmalık olur artık ..

Hdd ban diyosunda bilader zaten bu korumalara karşı hile yapan adam hdd ban kaldırmayıda bilir zor bişey değil neyin peşindesin amk

Dün yaşanan üzücü sorunu halletmiş bulunmaktayız. Dün için değerli vaktinizi çaldığımız için ve hevesinizi kırdığımız için tekrar tekrar özür diliyoruz. Soacs sorunu düzeltildi ve bu akşam 20:00'da serverimizi sorunsuz bir şekilde açıyoruz. Açılışta görüşmek üzere..
Gladius Empire Ekibi

Dün çalışıyordum.Giremeyeceğim için çok üzgündüm.Haftasonuna denk gelse die düşünüp duruyordum.
İlaç gibi geldi cumartesi acılması:D Bunn serefine premium alarak oynayacağım.

LilaPause

Dün çalışıyordum.Giremeyeceğim için çok üzgündüm.Haftasonuna denk gelse die düşünüp duruyordum.
İlaç gibi geldi cumartesi acılması:D Bunn serefine premium alarak oynayacağım.

LilaPause
ilgin ve alakan bizi mutlu ediyor. 4 saat gibi bir zaman kaldı. Açılışta görüşmek üzere :)

GLADIUS EMPIRE 3 SAAT SONRA AÇILIYOR !
Patch Çekimi Açık, Patchlerinizi attırarak hazır bir şekilde açılışı bekleyebilirsiniz. Bu Arada Paylaş Kazan Etkinliğimiz hala devam ediyor.. Paylaşımlar arasından şanslı 15 Kişiye 1000KC ödül veriyoruz. Kazananlar 17 Nisan Pazar günü açıklanacaktır.
Paylaş-Kazan Linki ---->https://www.facebook.com/gladiusempireworld/posts/526394900877782
SERVER IP: gladiusempire.net
Client Link : www.mediafire.com/…/2h5a…/Gladius+Empire+1299+PRO+Homeko.rar

ARKADAŞLAR SERVER COK CANLI VE TAM HOMEKO TADINDA GERÇEKTEN ÇOK KEYİF ALACAĞINIZ OYUN DÜN BAŞLADIM VE GERÇEKTEN SÜPER ZAMAN GEÇİYOR ... :)

Geri
Üst Alt