Yeni Knight Online sunucusunu duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bu sunucu üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri uzun zaman oldu ve bir sürü iş içine koymak olmuştur. Gelişim süreci hakkında çok tutkulu olduğumuz sunucumuz Ana fikri. Bugün seviye 72 cap ve Sürümü ile ilk adımı atacağız .1299. En kısa sürede sunucu tamamen yeni seviyesi üzerinde çalışmaya başlayacağız başlattı. Fire Drake genişleme" veya ROFD Online Knight için bu sunucu için yeni ve tanıdık oyuncular "bir Saltanat üzerinde çalışmaya başlayacağız. Evet, biz, oyun genişletmek ve tüm karakterleri ile yeni bir seviyeye geçiyoruz en yüksek potansiyeline ulaştığında bir süre sonra.
Bizim sunucu tüm eşsiz ve farklı olacağını düşünüyorum nedeni budur. Takımımızın geleceği, yetenekli geliştiriciler ve grafik tasarımcılar memnuniyetle fikir bizim için çalışan deneyimli. Muhtemelen en iyi DDoS koruması ve işlem gücü ile güçlü Özel sunucular memnuniyetini garanti eder. Server Fransa'nın Batısında yer alan ve kolay tüm Avrupa, Doğu, Ortadoğu ve Asya oyuncular lag olmadan oynamak için yapacaktır . Sahibi ve bu sunucu gerekir en istikrar olacak garanti edebilirim tüm kararlılıkla ediyorum. Şövalye yolum Online 2007 yılı başlar, sonra "ROFD" çıktı ve oynamak için çok eğlenceli oldu. Birçok özel sunucular yaşadım ve daha büyük bir şey, toplum için bir şeyler için fikirlerimi yatırım için zamanı düşünüyorum. Oyunun en yüksek sürüm olacak kadar beni durdurabilecek hiçbir şey göremiyorum. İlk çalışmalarıyla kendi tutku göstermek istiyorum ve daha yüksek bir düzeyde geliştirmek isteyen insanlar bulmak ilgileniyorum. Yine, bugün bir adım, başka bir olduk yarın, bu yaşamak için bir yoldur, durmak yok.

Server Information
V. 1299 Server Version:
Level Limit: 72
Fire Drake colony Region: Reign
Moradon: Myko Otlu
Starting Level: 1
Main / 62/70 Tasks
All events on a server Automatic
All resolutions supported
Events:
Global Ko Chester Event
Border Defense War
Forgotten Temple
Kill Gmunden Events
Castle Seige War Events
Last Man Standing
Death Match Event
Juraid Mountain
Clan Wars
Lunar Wars
Boss Events
National Point Events
Exp Events
VS Events
[More of other events are under development]
Lvl 70 Quest Weapon is available in Eslant, one time after you reach lvl 70
Repeatable lvl 70 Quest Weapons are available in Moradon for 3000 Players of Souls (you can Obtain Player Souls after killing your opponent in cZ)
Knight Cash Vouchers available for exchange in Moradon 1000/350/100/50
Bp reworked (something new

Web Site Mykol Functions:
Multi Language Panel
Change Class
Millet Transfer
Activate / deactivate Displaying the items equipped
ko-cuce Change
Voting System
Change Name
Debug Character
Automatic Fortgot Password Recovery