Global KNIGHT ONLINE |BETA | 2024-01-27 17;00 TR TIME

JanekBack

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Panel : Forum : Drop List : Facebook

[Beta: January 27th 15:00 UTC + 1]​​

Vtl27ds.png

Yeni Knight Online sunucusunu duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bu sunucu üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri uzun zaman oldu ve bir sürü iş içine koymak olmuştur. Gelişim süreci hakkında çok tutkulu olduğumuz sunucumuz Ana fikri. Bugün seviye 72 cap ve Sürümü ile ilk adımı atacağız .1299. En kısa sürede sunucu tamamen yeni seviyesi üzerinde çalışmaya başlayacağız başlattı. Fire Drake genişleme" veya ROFD Online Knight için bu sunucu için yeni ve tanıdık oyuncular "bir Saltanat üzerinde çalışmaya başlayacağız. Evet, biz, oyun genişletmek ve tüm karakterleri ile yeni bir seviyeye geçiyoruz en yüksek potansiyeline ulaştığında bir süre sonra.

Bizim sunucu tüm eşsiz ve farklı olacağını düşünüyorum nedeni budur. Takımımızın geleceği, yetenekli geliştiriciler ve grafik tasarımcılar memnuniyetle fikir bizim için çalışan deneyimli. Muhtemelen en iyi DDoS koruması ve işlem gücü ile güçlü Özel sunucular memnuniyetini garanti eder. Server Fransa'nın Batısında yer alan ve kolay tüm Avrupa, Doğu, Ortadoğu ve Asya oyuncular lag olmadan oynamak için yapacaktır . Sahibi ve bu sunucu gerekir en istikrar olacak garanti edebilirim tüm kararlılıkla ediyorum. Şövalye yolum Online 2007 yılı başlar, sonra "ROFD" çıktı ve oynamak için çok eğlenceli oldu. Birçok özel sunucular yaşadım ve daha büyük bir şey, toplum için bir şeyler için fikirlerimi yatırım için zamanı düşünüyorum. Oyunun en yüksek sürüm olacak kadar beni durdurabilecek hiçbir şey göremiyorum. İlk çalışmalarıyla kendi tutku göstermek istiyorum ve daha yüksek bir düzeyde geliştirmek isteyen insanlar bulmak ilgileniyorum. Yine, bugün bir adım, başka bir olduk yarın, bu yaşamak için bir yoldur, durmak yok.

fx4zmc.png

Server Information

V. 1299 Server Version:

Level Limit: 72

Fire Drake colony Region: Reign

Moradon: Myko Otlu

Starting Level: 1

Main / 62/70 Tasks

All events on a server Automatic

All resolutions supported

Events:

Global Ko Chester Event

Border Defense War

Forgotten Temple

Kill Gmunden Events

Castle Seige War Events

Last Man Standing

Death Match Event

Juraid Mountain

Clan Wars

Lunar Wars

Boss Events

National Point Events

Exp Events

VS Events

[More of other events are under development]

Lvl 70 Quest Weapon is available in Eslant, one time after you reach lvl 70

Repeatable lvl 70 Quest Weapons are available in Moradon for 3000 Players of Souls (you can Obtain Player Souls after killing your opponent in cZ)

Knight Cash Vouchers available for exchange in Moradon 1000/350/100/50

Bp reworked (something new
smile.png
)

Web Site Mykol Functions:

Multi Language Panel

Change Class

Millet Transfer

Activate / deactivate Displaying the items equipped

ko-cuce Change

Voting System

Change Name

Debug Character

Automatic Fortgot Password Recovery

Auto ID recovery forgotten

Upgrade rates

Blessed upgrade scrolls

123rsxu.png

* +1 & gt; + 2 = 100%

* + 2 & gt; +3 = 90%

* + 9 & gt; + 10 = 0% [closed]

Blessed upgrade scroll + Trina

21cfjgn.png

* +1 & gt; +2 = 100%

* +9> +10 = 0% [Closed]

Blessed Elemental Scroll: 100%

itemicon_3_7902_50_0.jpg

Blessed Enchant Scrolls: 100%

itemicon_3_7902_20_0.jpg

Accessories Upgrade:

itemicon_3_7915_90_0.jpg

* +2> +3 = 0% [closed]

Cevap: Global KNIGHT ONLINE |BETA | 2024-01-27 17;00 TR TIME

Bütün knight online üyelerine tekrardan mutlu,yeni yıllar
clear.png
Böyle bir topluluğa sahib olmak büyük zevk.Bu sene bizlere yeni heyecanlar ve maceralar getirdi ve umarım herkes buna hazırıdır
clear.png

Öncelikle;benim ve takımım için hergün çok yoğundu.Kendimizin her yönüyle ilerlediğimizden emin olmak için yeni fikirlerimizi takip etmemiz gereken bir ortam yarattı.Çalışmalarımızın devasa bir kontrol listesine sahibiz Ve yapılması gereken daha fazla iş var.

Bunun anlamı biz devam edeceğiz,sunucumuzu en iyisi yapmak için.....

Kısaca başlamak gerekirse,bizim bildiğimiz 13'üncü yarık 'omuz' itemi.Bu yuva orjinal 1299 versiyonunda asla kulanılmaz,fakat birçok özel serverlar bu yeri doldurmak için kendi özel itemini yaparlar.Biz Bu yuvayı bir omuz öğesi olarak kullanmaya karar verdik,

seçeneklerin en iyisi hangisiyse.Biz 3 tane item tasarladık,kendi aralarında 3'e ayrılan.bu itelmeri elde etmek için görevler yenine getirilmelidri ve dikkatinize onları öldürmek kolay değil.

Bizim....3 değişik omuzluk çeşidimiz var.Bunlar:Alphas Shoulder, 7 Sins Shoulder, Event Shoulder.Her omuzluk için değişik görevler.

Bütün omuzluklar (altın/gümüş/bronz stat puanları mevcut) Alpha su anda oyundaki en iyi omuzluk itemi kendi sınıfında.Gümüş ve bronz alphalada statlar biraz değiþik ama onlara sahip olmak da iyi.Her omuzluk kendi singesinin boyasına sahibtir.

Görev bu özel itemler için savaşa gitmeyi içerir,ve bunun başka bir yolu yoktur.Kılavuz bölümündeki forumda bu görev için gereken tüm öğelerle birlikte sağlanacak olan görev soruları listesi bulunmaktadır.

Örneğin...hadi Alphas altın omuzluğu alalım:

1 Keepers Mıght(yeni görev itemi,sadece savaştaki keeperdan düşer)

1 warders Mıght(yeni görev itemi,sadece savaştaki warderdan düşer)

3000 Player's Soul/Oyuncuların Ruhu(biz böyle adlandırdık.Bu itemsenin diğer oyuncuları öldürerek elde ettiğin item)

5 Mythical Luck/Efsanevi Şans(yeni görev itemi,benim yarattığım bosslar ve bu bossların dropları(Troll King, Talos, Snake Queen, Harpy Queen)gibi,[ Isiloon,Ultima,Felankor beraber yüksek şansta]

10 Hunters Luck/Avcı şansı (yeni görev itemi,boss avcıları için tasarladık
clear.png
bu item bütün boslardan düşebilir)

50 Rookies Luck/Çaylaklar şansı(yeni görev itemi,o bütün yüksek sınıf yaratıklardan düşebilir)

10 Winners Bange/Kazananlar rozeti(yeni görev itemi,etkinlikleri kazanarak elde edilebilir(Forgotten Temple, Juraid Mountain, Death Match, Border Defence War and LMS)Temel olarak tüm otomatik etkinlikler.

Altın Külçe

Aynı zamanda Savaşçı Rozeti-bu görev itemi etkinlikleri kaybedenler için tasarlandı.bunlardan 5 adet toplayarak 1 adet Kazananlar Rozeti elde edersiniz.

Alfa Altın Omuzluğun resmi

Picture of Alfa Gold Shoulder

5pe2Qil.jpg

Picture of 7 Sins Shoulder - Quest made for Bifrost, Involves collecting item from Bf Quest monsters. Pretty simple.

UEekC7M.jpg

Shoulder Picture of Events - Quest for this item is very easy to guess. Just go to events. All you need.

o3tiWRi.jpg

Görevler hakkında daha fazla bilgi forumda olacak

Her bir omuzluk için npc ler görevlerin bulunduğu alana tasarnacak.Demek istediğim;alpa altın omuzluk görev npc si,savaþ odasında bulunacak(lunar war)

onun için yeri daha seçmedim,fakat düşünüyorum da warder odasının içinde yer alabilir.

7 Sins için npc bifrost da town için de yer alacak.

Etkinlik görev npc si de etkinlik odalarında yer alacak.aynı zamanda düşünüyorumda muhtemelen forgetten temple odasında da yer alacak.

Başka bir ilginç görev,yeni başlayanlar için aksesuar görevi.çok kolay.maradon da düşen çoğu öğeyi toplamayı gerektirir ve ayrıca pk taşları da lazım ama çok değil,ve 1 Kazanan rozeti(etkinlik kazanan itemi)başlangıç aksesuarları benim fikrimden alındı ve bunlar şimdilik iyi.bizim elc/lüferden aldıklarımızdan.

daha iyi aksesuarları bulana bu aksesuarlar başlangıç/orta oyun için alınmaya değer.

Aksesuarlar ile devam edecek olursak.biz aynı zaman da eski aksesuar sistemini de yaptık.orda 4-5 oyuncu yaratığa bakıyor.bowl un içinde hepsi beraber doğuyor.onlarda da bilinenler,bizimkiler ile aynı isme sahib.o yaratıkları ne zaman öldürürsen eski aksesuar alacaksın.ve böylece gerçek takı yapabilirsin.bunu başarma şansı ise

resmi açılışta belirnecek.fakat şimdi düşünülen %50.

For Example ^^

fCaqVcV.jpg

Sunucumuzda yer alacak etkinliklerden bahsetmek gerekirse.en son etkinlik sistemini güncellemem gerek.Etkinlikler hakkında çok da fazla konuşmaya gerek yok.herkez bu etkinlikleri zaten biliyor.Border Defence War, Last Man standing Event, Death Match Event (aynı chaosgibi(düzenlenmiş)hp ve atak aynı bütün oyuncular için ve yeni skiller.

Juraid Mountain Etkinliği, Bifrost Etkinliği, Forgotten Temple Etkinliği. Öldürme görevi Cz içinde, Bowl ödülü , rastgele online ödülü

Aynı zaman da başkalarının tabiri ile 'Yarış Etkinliği' GM tarafından başlatılan görevi tamamlamak.kim ilk,ikinci ve üçüncü sırada tamamlarsa ödülü alır.bütün etkinlikler otomatiktir ve planlamış zaman da başlar.aynı zaman da Forgetten Temple etkinliğinde kemer ve kolye takı görevi de var.

BU görev için söylecebim mükemmel çalışıyor ve oyuncularımıza test aşamasında denemelerini sağladık.

Başka bir sistem*aynı zamanda sunucumuzda yer alacak.işgal sırasında eğlence.Şavaşı kazanan ırk.istila alanıdaki özel npc leri kesme fırsatı yakalayacak.Ve bu npc ler öldükten sonra size iyi hediyeler verecek.

Şimdide Zırhlar ve Silahlar ....eğlence eğlence eğlence
clear.png

yani siyah/kırmızı zırhları bu sunucuda yapmak için çok ilgi gösterdim.Diğer özel serverlarda oynadım ve bu zırhlara aşıkdım.Birazcık ordan alıntı bu zırhlar ve yeni görünüşleri ile onları ilginç kılacak.çok teşekkür ederim her kim bunları yaptıysa.

Ben priest ile başlamak istiyorum.

BP Priest 8 çeşide sahip olacak

Fabric Gibi ZIrhlar

Siyah ile Str ve Hp

siyah ile Hp ve Str

Kırmızı ile Str ve Hp

Kırmızı ile Hp ve Str

chitin Gibi zırhlar

Siyah ile Str ve Hp

Siyah ile Hp ve Str

Kırmızı ile Str ve Hp

Kırmızı ile Hp and Str

They Do have Icon bordered with pink in the corners. (they: Battle Priest Armors)

3FDQMDs.jpg

Red kind

GNC0rT7.jpg

warior ve Rogue aynız zamanda kırmzı/siyah 18/5 stat zırlara sahip,fakat onları burda göstermeyeceğim.

mageler Priestler ile tamı tamına aynı özellikler sahip,hernasıl onlar için hp özelse.

crimson stad puanları ie tamı tamına aynı yaptım,yanlızca fazla hp/rezistans

Mage silk seti mevcuk kızmızı/siyah.kırmızı kitinde mevcut kırmızı/siyah.Kitinde tamamen aynı 5ci derece Mage zırhı gibi,sadece daha fazla hp/sezistans.

Bütün Siyah/kırımızı kitin zırları 5 yıldırım 5 ateş rezintansa sahib.Diğer bütün sunucularda bu özellik yok.

Example of mage Red Silk Armors. (Black Looks identical)

ZGt4u5G.jpg

Benim görüşüm stat puanları genelinde olum bütün zırhlarda.Ancak her zaman geliştirmek için bir şeyler mevcut.

Şimdi sizlere yeni birşey sunmak istiyorum.Aynı zaman da herkesçede bilinen.herkesçe bilindiği üzere nadir silahlar(exceptional silahlar) ve fikir şöyle;onları gerçekten nadir yapmak.

Onlar normal silah gibi görünüyorlar.Bu yüzden gerçekten ihtiyaç etkisini vermez
clear.png
.her nadir silah +7 den +8 giderken,+9 gibi canlı görünecek.Demek istediğim senin nadir +7 silahın normal

genel,+8 nadir silahın Sanki içinde 2 adet yüksek gerilim ampulü varmıþ gibi.Hatırlatırım bu sadece örnek ve +8 de.

Öyleyse avın başlamasına izin ver
clear.png

Yeni soru şu ki olağanüstü silahlar nereden buluyoruz?

Nadir silahları almanın resmi yolu,LMS etkinliği.Ne zaman Son ayakta kalan adam(LMS) etkinliğine gidersen.stadyumun içinde 2x Son 'humman/orc taşı göreceksin.Biri bowl girişi ork tarfında.Diğeri humman tarafında.

Bunlar 'last ork/humman' colony zone de ki bosslar gibi doğacak.Bu bosslar benzersiz(uniqe) ve nadir silahlar verecek.Aynı zaman da bazı özel yaratıklar ve bosslarda bowlda çıkmış olacak.Onlarda nadir silah verecek.

Aynı zamanda colony zonede yaratıklarda olacak.Bunlar bowl yakınında (beast)/(blood seek) Yakınına yerleştirilmiştir.Bu yaratıklarda nadir silahlardan verecek.Yine de en yüksek şans LMS olacaktýr.

Exceptional Totamic Spear and Exceptional Impact

IvLc8yV.jpg

It is applied to every exceptional weapon.

Last Man Standing Zone and Monsters.

UDEoq0b.jpg

ş0imdi bazı soruları hızlıca yanıtlayalım.

1:humma ve Ork town arkasında dk yeri,orda dmler var.Bronz kemer verecek çok düşük şans ile.

2:kardinal ve baronlarda farm bus/bes/enchant (scrolls) npc'ye veya oyunculara satılabilir.

3:etkinliklere gitme juraid gibi,Deva silver veya bronz bar verecek.

4:hell abyss'e giderek hobgoblinler de farm(toplamak) Altın para,bus,aksesuarlar verecek.

Bunların daha yaygın yoları var.Tabiki de siz bunları bulacaksınız
clear.png

Bronz bar Nedir?

1:Öğe silver bara benzer.Size 5 milyon oyun parası verir

Aktivelerden Ne ödül alacağım?

1:sen 1 kere Kazandığında veya Kaybettiğinde anlayacaksın
clear.png

2: ödüller yakında foruma olacak

Power up öğelerini Bu Mağaza Dışından kullanabilecekmiyiz?

1:Evet.atross çok çok düşük şans da olsa tirna ve 1500/300 sc. verecek.

2:Riote çok çok düþük şansta atak sc ve lion sc. verecek.

3:Keeper/Warder da trina verecek.

4
clear.png
(Scroll shop)da çokça sc. mevcut.Nispeten ucuz.

Özetlemek için bu kadar.Daha fazla bilgi için lütfen forummuzu ziyaret edin.Umarız sunucumuzda hoşca vakit geçirirsiniz.

Now for Beta rewards.

User Ranked 1 gets - 2k Kc + trina

User Ranked 2 gets - 1.8k Kc

User Ranked 3 gets - 1.6k kc

User Ranked 4 gets - 1.4k kc

User Ranked5 gets - 1.2k kc

Top 5 Ranked Priests will get 500kc Each.

En Aktif 10 forum yardımcıları, tamir gerektiren herhangi bir sorun, böcekler, bir şey bulmak için. 500 kc alacak.

Cape Sistemi

H7j0B_I.jpg

Bump : 17;00 TR TIME OPEN BETA

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam