Glory Knight Empire
Member
- Reaction score
- 2
OFFİCİAL 14 EYLÜL
GLORY KNİGHT EMPİRE
Sevgili Şövalyeler,
GLORY KNİGHT EMPİRE
Sevgili Şövalyeler,
Yeni projemiz olan MYHTRA sunucumuzu sizlere müjdeleme sevincini yaşamaktayız. 2021 yılında GloryKE adı altında başladığımız ve o sunucumuzun haricinde başka bir proje geliştirmediğimiz bu platformda, tekrardan bulunup, yeni projeler tasarlayıp, yenilikler, değişimler yaratmaya ve o tarihlerde olduğu gibi farkımızı konuşturmaya kararlıyız. Kısaca projemizi, hedeflerimizi ve vizyonumuzu sizlere bu konu altında aktarmak istedik. Umuyoruz ki projemiz hem sizleri, hem bizleri mutlu eder. Tek temennimiz bu yönde olmakla birlikte, siz değerli oyuncuların fikirlerine değer vermeyen, kendi tabuları var olduğundan başka yol çizemeyen, isteklerinizi görmezden gelen ve en çok önemli olduğunu düşündüğümüz oyunculara uzak bir yönetim anlayışı sergileyen yönetim mantelitesini tamamen yıkıp, 7/24 ulaşım yolları açık şekilde sizlere istenilen, beklenilen ilgiyi gösteren, fikirlerinize değer veren, sorunlarınızla birebir ilgilenen, oluşturacağı etkinlik tablosunu ve database'yi tamamen kullanıcın zevk alması, eğlenmesi doğrultusunda düzenleyen ve bu konuda sizlerden fikir taleplerinde bulunacak bir yönetim anlayışı oluşturmak tek hedefimiz.

Forum Adresimiz : forum.gloryke.com
[/MEDIA]