I Konu Yazar Ik4m4sull4hI ADMİN Eki 104 0 16 Nis 2009 #1 Arklar 1705 patch attim busefer gmde kodlar calismiyor lütfen yardim ?
B BeeGee Banlanmış Kalemi Kırıldı! Kas 25 0 18 Nis 2009 #2 Cevap: GM Kodlari CALISMIYOR YARDIM !!! +bossat +boss +bosdusur gibi kodları dene bunları biliorum sadece
Cevap: GM Kodlari CALISMIYOR YARDIM !!! +bossat +boss +bosdusur gibi kodları dene bunları biliorum sadece
R ramco884 Member Ara 370 0 25 Nis 2009 #3 Cevap: GM Kodlari CALISMIYOR YARDIM !!! data değiştir sağlam bişi bulursan düzelir yada tbl editörle kodlari kendin yapabilirsin :
Cevap: GM Kodlari CALISMIYOR YARDIM !!! data değiştir sağlam bişi bulursan düzelir yada tbl editörle kodlari kendin yapabilirsin :
G game_master New Member Kalemi Kırıldı! Eki 234 2 26 Nis 2009 #4 Cevap: GM Kodlari CALISMIYOR YARDIM !!! datadaki text_us.tbl değiştir kodlar bunda ama yine olmassa ebenezerdeki kodlar değiştirilmiştir
Cevap: GM Kodlari CALISMIYOR YARDIM !!! datadaki text_us.tbl değiştir kodlar bunda ama yine olmassa ebenezerdeki kodlar değiştirilmiştir
F frmer933 Member Ara 288 2 27 Nis 2009 #6 Cevap: GM Kodlari CALISMIYOR YARDIM !!! dataya gerek yok arkadaşın dediği gibi text_us_.tbl yeterli gm kodlari bunun içinde
Cevap: GM Kodlari CALISMIYOR YARDIM !!! dataya gerek yok arkadaşın dediği gibi text_us_.tbl yeterli gm kodlari bunun içinde
L Lanet_Lee Banlanmış Kalemi Kırıldı! Kas 42 0 27 Nis 2009 #7 Cevap: GM Kodlari CALISMIYOR YARDIM !!! gm kodların hatalıdır