- Reaction score
- 23
Merhabalar ,
Yabancı Bir Pvp Forumunda Gezerken ( Cogunuz Biliyorsunuzdur ) Twostars'ın Yaptıgı Bir Paylasıma Denk Geldim Ve Sizlerle Paylasmak İstedim. Üst Seviye Bir İngilizcem Olmadıgından Direk Oradan ALıp Paylasmam Daha Dogru Olur Diye Düşündüm Tamamıyla Cevirebilecek Biri Varsada Olur ;
So, to disable or otherwise change the 30,000 damage that Game Masters do, we'll have to look into AI server this time.
Quite simply, it's here:
7530 is 30,000 in hex.
Change as you please. Setting it to 0 will potentially render GMs unable to use normal attacks that usually do 30,000 damage.
Have fun!
TrayhopeR : Thales in açıklamasıyla yapabilirsiniz
Yabancı Bir Pvp Forumunda Gezerken ( Cogunuz Biliyorsunuzdur ) Twostars'ın Yaptıgı Bir Paylasıma Denk Geldim Ve Sizlerle Paylasmak İstedim. Üst Seviye Bir İngilizcem Olmadıgından Direk Oradan ALıp Paylasmam Daha Dogru Olur Diye Düşündüm Tamamıyla Cevirebilecek Biri Varsada Olur ;
So, to disable or otherwise change the 30,000 damage that Game Masters do, we'll have to look into AI server this time.
Quite simply, it's here:
Kod:
00443149 BB 30750000 MOV EBX,7530
7530 is 30,000 in hex.
Change as you please. Setting it to 0 will potentially render GMs unable to use normal attacks that usually do 30,000 damage.
Have fun!
Bu, AI Server içinmiş fakat. AI Server'ı OllyDbg ile açıp CTRL + G kombinasyonunu kullanın ve 00443149 kodunu girip enter'a basın. Sizi gerekli offset'e götürecektir. Space tuşuna basarak, 7530 olan kısmı 0 yaptığınızda 30K damage'i tamamen siliyormuş. 7530 bu arada HEX'te 30.000 demekmiş. Mesela 1k vursun diyorsanız 1000'in HEX değerini bulun ve o 7530 yerine space basarak ekleyin. Sağ tıklayıp Copy to executable > All modifications yapıp Copy all yapın, sonra yeni gelen pencereye sağ tıklayıp Save file deyin ve bitti
Genel bölümüne taşıyorum orada daha iyi olur![]()
TrayhopeR : Thales in açıklamasıyla yapabilirsiniz
Moderatör tarafında düzenlendi: