GoldenShark Files V1.0 | Şuana Kadarki En Sağlam Files |

Cevap: GoldenShark Files V1.0 | Şuana Kadarki En Sağlam Files |

Güzelmiş benim fix programı ve ebenezeri paylaşmış :)

ebenezer senin degil ama fix programı senin arkadaş verdi

belki ebenezer'de senindir :D onuda arkadaşdan aldım ama seninkinin olmadıgını söyledi hö

Son düzenleme:

Teşekkürler :D Sen başkasın Hacı.

süper çok gzl filesler saol

ebenezer senin degil ama fix programı senin arkadaş verdi

belki ebenezer'de senindir :D onuda arkadaşdan aldım ama seninkinin olmadıgını söyledi hö

Ebenezerde benim fixde.
Fixi açarsan www.sopvp.com görürsün.Kaldı ki fixin benim olduğunu cümle alem biliyor :) program bilgisinde nukedx görürsün defaultunda, nukedx benim gerçek nickimdir.
Ebenezeride açarsan fix açmadan önünde, GameServer Ver. - 20090120 ibaresi görürsün ki bu benim ebenezere özel bi olaydır. :) ve içindeki ASM fixleri tamamen bana ait bunun kaldı ki ebenezer dialog yapısıda benim ebenezere ait. Hangi arkadaşın söylemişse yalan söylemiş ;)

osmanx buraya.. :D

İndirdim, şimdi baktm daha.. Hiç biri senin değil.. ;)

Son düzenleme:

Bu Fileslere Uyumlu Maplarıda verseydın :)

Hersey quzeL Servera Logın oLuorum charı Acıorum Nıckı yazıorum oyLece kaLıor Sence sorun DB Le mı aLakaLı?
Helpmë

bunlar osmanx e ait ebenzer ve fix ler bende osmanx ten bir kac ay once almıstım hala kullandıgım dosyalar. ve aynıları her hangi bir farkı yok. bence alıntı derken çalıntı olmus bunlar.

Bu Ebenezer ve Fix dosyası tamamen osmanx e aittir ve kodlamasını kendi yapmıstır. Ayrıca iki hex editor ile içeriğini değiştirmek size hiç birsey kazandırmaz. Sadece bu işi gerçekten yapan kişilerin iştahını kırarsınız. Bu dosyaların osmanx e ait olduğunu zaten her kez biliyor bunu yeniden belirtmenin bir manası yok ve osmanx i tanıdığım süre çok uzun olmasada görüp izlediklerimden ve aldığım yardımlardan yola çıkarak gerçekten yardım sever bir arkadaş olduğuna inanıyorum. Şimdi burda bir gerizekalı çıkıp adamın emeğini hiçe sayıp kendim yaptım gibilerinden gosterip artık kime ne kanıtlamaya calısıp ezik ruhunu ortaya cıkarıcaksa ben ona yazıklar olsun derim başka da bir şey demem.

doğrudur senindir osmanx lafım yok :)
-----------------------------------------
tüm maplar uyar mapla exelerin pek alakası yok mapla db nin alakası vardır
-----------------------------------------
öylece kalıyor ise problem db dedir.

Lutfen Osmanx in Satttıgı Bir Seyi Paylasma .

Ebenezerde benim fixde.
Fixi açarsan sopwp görürsün.Kaldı ki fixin benim olduğunu cümle alem biliyor :) program bilgisinde nukedx görürsün defaultunda, nukedx benim gerçek nickimdir.
Ebenezeride açarsan fix açmadan önünde, GameServer Ver. - 20090120 ibaresi görürsün ki bu benim ebenezere özel bi olaydır. :) ve içindeki ASM fixleri tamamen bana ait bunun kaldı ki ebenezer dialog yapısıda benim ebenezere ait. Hangi arkadaşın söylemişse yalan söylemiş ;)

--Evet Alıntı Yazarsan Sevinirim :), Cunku Bunlar Bendede Var Exe li Olanıda :)

tabi tabi bunlar sende var hatta iconlarıda knight online içindede goldenshark.com yazıyor değilmi :D ?

Gördun mu, Kiminmiş :D, Biraz Ağır Oldu Galiba, Bende Var dedim Dalga Geçtin, pff

Lafın banamıydı :)

Yok, lafım sana değil.. Hani derler ya osmanx buraya vb.. Desteklemek açısından..

Ama sözüm ona (GoldenShark) hiç biri onun değil.. KnightOnlinePVP nin.. : )

Ama ebenezer ve firewall senin osmanx ;)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt