Güzel Aşk Sözleri:)

Konu Yazar

XReturnS

Well-Known Member
May
3,649
67
PHP:
Ölmekten korkmuyorum seni milyonlarca yağmur damlasıyla paylaşmatan korkuyorum çiçek olup açmandan değil seni bir gün gelip koparmalarından korkuyorum. 

yarınlar umudumdu benim bugünlere düşmandım, yarınımdım sen benim bugünüm olamazdın ,yarınlar hic gelmedi,ben hep bu gunlerde kaldım

Ne dil yeter seni anlatmaya ne göz kıyar sana bakmaya ne ellerim dayanır sana dokunmaya ne kollarım uzanır seni sarmaya hiç ömür yetermi bir sen daha bulmaya. 

Kader beyaz kağıta sütle yazılmış yazı, elindeyse sıyır beyazdan beyazı. Tanrımdan umuyorum ki seni kaderime yazmış olsun...

Hayatta üç seyi sevdim seni,kalbimi,ümit etmeyi...Seni sevdim,sensin diye kalbimi sevdim,seni sevdi diye ümit etmeyi sevdim,belki seversin diye.... 

Karanlik Aydinliktan, Yalan dogrudan Kaçar, Günes Yalnizda Olsa Etrafa Isik Saçar, Üzülme Dogrularin Kaderidir Yalnizlik, Kargalar Sürü ile Kartallar Yalniz Uçar. 

Kiminde eski bir resim, Kiminde gizli bir hüzün, Çogunda içten bir söz.. Ama hepsinde benden bir iz var. Içimi yakan asklar, Özledigim insanlar, Kaybettigim arkadaslar, yitirdiklerimin ardindan Dökülen yaslar var...  

"Aski" bir tiyatro dediler herkeze bir rol verdiler,en zoru bana nasipmis önce sev sonra unut dediler, bense rolümü iyi oynayamadim, sevdim ama UNUTAMADIM! 

Askin sarabindan bilmeden içtim,Sevda yolundan bilmeden geçtim,Askin bir alevmis yar yar,Bir ates parçasi,Bilmeden gönlümü atese verdim... 

Dilimden düsmüyor kolaysa gelde al içimden söküp askini çektin sen kahrimi helal et hakkini zorlu sevdam hosçakal.... 

Seni ne kadar sevdigimi ogrenmek istersen, yere dusen her yagmur damlasini tutmaya calis, tutabildiklerin senin sevgin, tutamadiklarinsa benim sana olan sevgimdir.... 

Bir pinarsin içilen ama kanilmayan, seveni yaniltmayan, sevince yanilmayan, özleyen ben, özleten sen, varken doyulmayan, yokken dayanilmayan sen...

Kanatlanip göklere nasil uçayim, rüzgarin olup sana nasil eseyim, yagmurun olup yanagina nasil duseyim, basimi alip uzaklara sensiz nasil gideyim, icimde sen varken söyle nasil öleyim.... 

Gül filizlendigi günden itibaren günese asiktir. Her ne kadar günes her gece ayin görkemine kapilip gülü biraksa da, gül yildizlara kanip günesi unutmaz....

Hayatta üç seyi sevdim seni,kalbimi,ümit etmeyi...Seni sevdim,sensin diye kalbimi sevdim,seni sevdi diye ümit etmeyi sevdim,belki seversin diye.... 

Yildizlar hatirlatti gözlerini... ama inan hiçbir zaman gözlerin kadar güzel bakmadilar... Rüzgarlar getirdi saçlarinin kokusunu... Ama inan saçlarin gibi hiç kokmadilar.... 

Ne zaman sagir bir ressam kristal gülün bir zemin üzerine düstügünde çikardigi  sesin resmini çizerse iste o zaman sana olan askim biter Bi Tanem...  

Umuda bin kursun siksada zulüm, unutma umuda kursun islemez gülüm. Son solan gül ben olsamda, yolunda ölecegim söz gülüm.! 

Hayat Güzeldir Ama Acilari Olsada, Güller GÜzeldir Ama Dikenleri Olsada, Insanlar Güzeldir Ama yalanlari Olsada, Ask Güzeldir Ama Sevipte Ayrilik Olmasa... 

Adini yoldaki taslara yazdim bugulu camlara resmini çizdim kiskandim elele gezene kizdim ümiddim daglarin ardinda kaldi yüzüne yüz sürmek mahsere kaldi.. 

Usandim yesermemis umutsuz bahçeyi beklemekten,usandim,tarla kusunun sesinden usandim bu yürekten kendimden usandim durup durup seni özlemekten:-(( 

Hasretin rengine siyah mi desem agarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gûlerdim yada ôlûrdûm gorsem ômrûnden uzansa sensiz geceler.

dünyada bir çok insan vardir kimi mutlu kimi mutsuz kimi agliyor kimi susuyor fakat bütün güzelliklere ve iyiliklere layik olan birivar oda suan yazdiklarimi okuyor ...! 

Yari Dalgali olmamali deniz Ya tam dalgalanmali Ya tam kudurmali Ya ümit vermemeli sevliliye Ya tam sevmeli, yada CEKIP GITMELI!!

Gül kurusu aksamlarda, dost hasretlikleri yasadik, belki yeri geldi ayriliklara agladik, ama kalbimize koydugumuz doslarimizi asla unutmadik inadina YASADIK!! 

Ne zaman ayrilik vakti gelse,bir firtina cikmasina buyuk,icimizdeki gullerin boynu bukuk,bir zaman kalakalirim oylece,neden sonra gittigini anlarim,icimde,guller aglar,ben aglarim. 

Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip,ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen,yanima gelki sana sensiz yasamanin,sensiz olmanin olum oldugunu gostereyim.  

Yuregim umulmayan yaralarla basedemezken bir tatli ask gülüsü özledi gözlerim ve sen hangi alemde hangi düslerde isen gel cün ki gülüsünu "COK OZLEDIM" 

sen çöl ortasinda bir cicek olsaydin seni yasatmak icin omur boyu aglardim taki susuzluktan gozlerim kor olana dek BIRTANEM!!! 

Adini yoldaki taslara yazdim bugulu camlara resmini çizdim kiskandim elele gezene kizdim ümiddim daglarin ardinda kaldi yüzüne yüz sürmek mahsere kaldi.. 

Gece karanliga gömülürken. Senide beraberinde götürdü, karanlik dünyama isik olmani beklerken, bir yildiz misali avuclarimdan kayip gittin -SENI ÖZLIYECEGIM- 

Eger bir gün beni unutursan öyle biriyle unutki sana savurdugum KURSUNLARIN önüne geçecek kadar cesur olsun.....

Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi... 

DogMayi Allaha, yasamayi sana sevmeyi gönlüme sevilmeyi sana seni hayata, mutlulugumu ise yalnizca sana Sana sana Borçluyum seni Seviyorum Askim...

Denizdeki sular neden kayalara çarpar bilirmisin Kayalar onlari unutmasinlar diye. Onlar her çarpista tatli bir ani birakirlar tipki senin bende biraktigin gibi sevdigim... 

Ne zaman ayrilik vakti gelse,bir firtina cikmasina buyuk,icimizdeki gullerin boynu bukuk,bir zaman kalakalirim oylece,neden sonra gittigini anlarim,icimde,guller aglar,ben aglarim. 

Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip,ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen,yanima gelki sana sensiz yasamanin,sensiz olmanin olum oldugunu gostereyim.  

Yuregim umulmayan yaralarla basedemezken bir tatli ask gülüsü özledi gözlerim ve sen hangi alemde hangi düslerde isen gel cün ki gülüsünu "COK OZLEDIM" 

sen çöl ortasinda bir cicek olsaydin seni yasatmak icin omur boyu aglardim taki susuzluktan gozlerim kor olana dek BIRTANEM!!! 

Gün bir gün, sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize ogünden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutulup gölge düsürene dek sevdalara. 

seni sevmek bir günahsa bin günah olsun,askin beni öldürsede canin sagolsun,vazgeçemem artik senden haberin olsun benim bütün derdim sensin canim sevgilim.

alıntıdır

Geri
Üst Alt