Hamachi download - Hamachi hakkındaki tüm sorularınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1TurkK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1TurkK

Emektar Üye
Emektar
Reaction score
62
Arkadaşlar bu hamachi bazı arkadaşların başına dert oluyor ve bazı serverlarında hamachi kullanmayı bilmiyen arkadaşlar nedeni ile oyuncu bulamadığı forumda göze çarpıyor.

Hamachide bir serverda oynıcaksınız, ama kopanele girmiyor! Hamachide ağa bağlantıkdan sonra 2 kural vardır...

Admin ağda yoksa sende offline olucaksın
KOpanele girmiyorsa ağdan ayrıl ve yeniden gir.

Bu 2 kurala uyguğunuz süreçde hiçbir sorun yaşamıyacaksınız, yani ben şimdiye kadar hiç yaşamadım.

Hamachi ile ilgili tüm sorularınızı burdan sorarsanız yardım edebilmem kolaylaşır.
=================================

Hamachi resmi web sitesi : https://secure.logmein.com/products/hamachi/default.asp
Hamachi download (İNG) :
https://secure.logmein.com/products/...i/download.asp
Hamachi download (TR) : Hamachi (Türkçe) - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com -

Cevap: Hamachi download - Hamachi hakkındaki tüm sorularınız

Bilgi ve paylaşım icin saoL, yararlanıcak vardır eminim...

hamachi giremiom??

sebeb ne olabilir 2 gün once giriodum ama simdi

girilmiyor??

kac kez silip yükledim ama hala aynı yardım plüs.

--------------------------------------------------------------------------------

abiler kardeşlerim babalar nolur usko moradonu 1299 versıyona koyalım millet piremium manya oldu ve banlanan banlanana ayıp ya bu usko bitti artık bizleri kaybetti allah aşkına 1299 versıona nasıl yeni moradon eklenir biri paylaşsın ben serverı kurmaya hazırım hemde 7/24 beleş olacak delıkanlı bi yazılım uzmanı şu yenı maradon olayını 1299 a gore editleye bilirmi aslında kolay ama yazılımcı deilim buradan bir iki tuyo verem ilgilenen arkadaşa exe xtrap ve map olayını bi çözssun oyuna yenı maradon eklenir nolur şu yenı moradonu 1299 a koyalım ve peçleri buradan ko cuceden verelim ve bir ilk olsun biliyorum bu forumda super moderotorler var onlara desteklerimiz sonsuz butun repler onlara zamanı geldi ACELE ET KO_CUCE ABİM MİLLET SIKILDI ESKİ MORADONDAN
PİRİVATEYE SON HIZ VE SON ADIMI SEN AT BEKLİYORUM VE TAKIP EDİYORUM SEN SUPERSIN KO_CUCE

eminim bi cok kişi yararlanıcktır ama ben user sorununnun hamachiden kaynaklandıgını sanmıyorum insanlar üşeniyor..!

Geri
Üst Alt