Hamachi Sorunu!

Konu Yazar

volkano1035

Tecrübeli CücE xD
Eyl
16
0
Mrb arkadaslar...Biz kankam ile pw server kurduk...Hersey tamam server online... hamachiden diyer userler giriyor servera ama bilin bakalım kim giremiyor^^... ben giremiyorum aman yarabbi kac günden beri ugrasıyorum eninde sonunda sizden yardım almayı akıl edebildim^^... benim tahminim clientim ile hamachi arasında baglantı yok...(simdi bazı arklar server.inindeki ip yanlıstır diyecek dogru int cafede sahsen ben denedim...ama bnm pcde olmuo)Hamachiyi sildim geri yukledim... yenı full client indirdim... ne yaptıysam yaptım olmadı bi el atabilirseniz sevinirim...Valla ramazan ramazan cok mAkbule geçmiş olursunuz^^... simdiden TEŞEKKÜRLER... bıtbıt

Cevap: Hamachi Sorunu!

Güvenlik Duvarı açıksa kapat.

Server.ini ye hamachi ip sini boşluksuz yaz.

Exeyi değiştir.( Bazı exeler server.ini okumaz )

Anti virüs vb. kapat ve int. bağlantısını kontrol et :D

Başka çözüm önerim yok :hıh:

Server.ini'de IP'ye 127.0.0.1 yazmayacaksın kendi Hamachi IP'ni yazacaksın yoksa giremezsin eğer hala giremiyorsan Trayhoper'ın dediği yöntemleri uygula...

Güvenlik duvarının alayı kapalı ^^exede sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü diyer sabit ipleri okuyor...anti virüsü sileli yıl oldu (su clientler yüzünden) sadece arada bir pcyi tarattırıyorum o kadar...bir tek int baglantısını kontrol et derken neyi kastettiğini pek anlayamadım... internete baglı olmasam sana nasıl msj yazıcam... sağol genede önerilerin için... kendi hamachi ip derken arkadasın adresini yazıyorum yoksa hamachi programının üstünde yazan ipyimi yazıcam?

Son düzenleme:

ben dalgasına demiştim onu ama :D Yok arkadaşın hamachi ip sini yazıcaksın.

Güvenlik duvarının alayı kapalı ^^exede sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü diyer sabit ipleri okuyor...anti virüsü sileli yıl oldu (su clientler yüzünden) sadece arada bir pcyi tarattırıyorum o kadar...bir tek int baglantısını kontrol et derken neyi kastettiğini pek anlayamadım... internete baglı olmasam sana nasıl msj yazıcam... sağol genede önerilerin için... kendi hamachi ip derken arkadasın adresini yazıyorum yoksa hamachi programının üstünde yazan ipyimi yazıcam?

Hamachi programının üstünde yazan IP :)

zaaaaa:D biriniz baska bisi diyor biriniz baska ne yazıcam kafam karıstı :D:D hamachi programının ustunde yazan ip mi arkadasın hamachi ipsimi? xD

Son düzenleme:

olmuyor olmuyor 2sinide denedim pff daha önce kimsemi böyle bir sorunla karsılasşmadı türünün tek örneği benmiyim xD thales ve trayhoper sağolun...

su anda agda ben ve adminden baska kimse yok yeni hamachi ağı kurdk int cafeden girmiştim oyuna ve heç bir sorun yoktu...bnm pcde sorun var:S nerdeyse int kafede butun bilgisayarlardan girdim hepsindede girdi gıcıklığa baq :@

Valla böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum. Senin problemini daha önce duymadım :(

yha bana kalsa ne hamachi mamachi uğraşmıcam...alıverecem sabit ip olucak biticek... ama gel sor bana sabit ip alabiliyormusun... onuda beceremiyoz^^ pff işi bilmeyenler olunca böle oluo işte ^^

Galiba türünün tek örneği sensin gerçekten :haha: Daha önce böyle birşeyle karşılaşmamıştık :)

Eeeee annem beni 15 yıl beklemis annemlerin 15. evlilik yıl dönümünde doğmuşum...xD tek cocuğum normaldir... ^^

Geri
Üst Alt