_ChiChécK Yaşasın TÜRK IRKI May 275 4 15 Ocak 2009 #2 Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri oyun kapalı demek start gelıyor olabilir server dosyalarının tamamı açık değildir.. sorun senden kaynaklanmıyor
Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri oyun kapalı demek start gelıyor olabilir server dosyalarının tamamı açık değildir.. sorun senden kaynaklanmıyor
M muho_15 New Member Ocak 3 0 15 Ocak 2009 #3 Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri banada verıyor aynen ark nın dedıgı gıbı oyun start veya reset atılıyor olabılır banada verıyor ama ben denıyıp gırıyorum
Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri banada verıyor aynen ark nın dedıgı gıbı oyun start veya reset atılıyor olabılır banada verıyor ama ben denıyıp gırıyorum
Q Konu Yazar QnLiNe* New Member Ocak 3 0 15 Ocak 2009 #4 Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri tmm tşk ederim...
L larget Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 38 0 21 Ocak 2009 #5 Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri bende aynı hatayı alıorum hangı servera girersem girim aynı hata yardımcı olabilirmisiniz...!!!
Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri bende aynı hatayı alıorum hangı servera girersem girim aynı hata yardımcı olabilirmisiniz...!!!
C Ce.Ryu SQL 4EVER Kas 623 7 21 Ocak 2009 #6 Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri 10061 hatası Serverin kapalı olduğunu Gösterir.
Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri 10061 hatası Serverin kapalı olduğunu Gösterir.
L larget Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 38 0 26 Ocak 2009 #7 Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri Ce.Ryu' Alıntı: 10061 hatası Serverin kapalı olduğunu Gösterir. Genişletmek için tıkla ... bilmiorduk server kapalıysa arkadaslarım nasıl oynuor sadece benım pcde giremıorum
Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri Ce.Ryu' Alıntı: 10061 hatası Serverin kapalı olduğunu Gösterir. Genişletmek için tıkla ... bilmiorduk server kapalıysa arkadaslarım nasıl oynuor sadece benım pcde giremıorum
S ShexySeHy New Member Kalemi Kırıldı! Eki 88 1 28 Ocak 2009 #8 Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri modemı resle xS o server kapalı demek
C Casp3r2008 New Member Ocak 6 0 29 Ocak 2009 #9 Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri aynên o Server kapalı o zaman Sorun Snden kaynakLanmıor
Cevap: Hangi Server'a Girsem Bu Hatayı Alıyorum İçeri aynên o Server kapalı o zaman Sorun Snden kaynakLanmıor