[Hayatım Boyunca , En zevk alarak oynadıgım Serverdı] BETAKO ## (Editörlerde Oynar)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Kaan

New Member
Kalemi Kırıldı!
Tem
1,081
22
414141tf2.jpg

444444pe0.jpg

555555zc3.jpg

1313131gj6.jpg

414141cz6.jpg

4444444444nz1.jpg

4444444eh0.jpg

3232il8.jpg

55555zl2.jpg

444444ui5.jpg

Tabi bu zamanlar db nedir bilmezken böyle takılıyordum :-:
Chitin giydiğim için edit sanıyorlardı chitinleri falan,ne kadar sacma konustuklarını simdi anlıyorum , edit olcak olsaydım neden edit chitin giyeyim ki shell chitin giyerdim :) Bu serverda neden bu kadar oynadım ? elime bi yerden drobu serverda olmayan iron neck (+5) geçmişti ve seri blinding wardı.. bu serverda 60 70k np kastım ve clan kurmustum, ne yazık ki kapandı.. yeni dbmde ' blinding i seri yapmayı düşünüyorum...

bu sslerden sonra devam ettim servera , cok eski ssler baska bi forumda buldum ordan aldm

bu serverı oynayalı 16-17 ay oldu...

Son düzenleme:
Cevap: [Hayatım Boyunca , En zevk alarak oynadıgım Serverdı] BETAKO ## (Editörlerde

Ben başladığımda pvp oynamaya turkgamer le başlamıştım. Çok sinir bozucuydu oda adam haritanın bi ucundan kesiyodu bizi :D

Cevap: [Hayatım Boyunca , En zevk alarak oynadıgım Serverdı] BETAKO ## (Editörlerde

Bi Servera Emek veriq Kapanıca Cok uyuz oluyorum :S

saol resimler icin

Sen o zmnlarda Warmıydın:D güzel char
bende betako oynamıştım hatta betako nerdeyse 1299 ortaya çıkalı en uzun ömürlü serwer olmuştu ama sonra dedicate sorunlu diyerek serwer kapanmıştı
güzeldi ama o zmnlar bu kadar gelişmemişti 1299 :D sanıram haziran aylarında açıktı
2021.

Sen o zmnlarda Warmıydın:D güzel char
bende betako oynamıştım hatta betako nerdeyse 1299 ortaya çıkalı en uzun ömürlü serwer olmuştu ama sonra dedicate sorunlu diyerek serwer kapanmıştı
güzeldi ama o zmnlar bu kadar gelişmemişti 1299 :D sanıram haziran aylarında açıktı
2021.

senin lost realms'tada oynamıştım , nick mawish' ti :sakalli:

Adam Dio Sabah'ın Köründe Vs'mi Olur Yha :D
Sanki Charı Yeni Kalkmış Uykudan Dur bi Duş aLmm Falan :D:D

Bide Ztn Asas'ın Bir Skill'i seri Olmayınca aSas'dan tat AlmıoRm 30 Tane Skill var Hele Warrior'a Hayatta Kafa Tutulmuyor .

güzel ss ler

o zaman birlikte oymadığım adam şimdi o.* dedin helal sana kaan :@

SsLer güzel Olmus..

güzele benziyor.

Ufak at 16-17 ay olamaz.Zaten ilk 1299 bliss networktu 2021 in mayıs ayında açıldı bu betako ondan cok sonra acildi 6-7 ay oluyordur en fazla bu server acılalı ;)

:D bnmde ilk oynadığım serverdı betako hatta thestrongdaydım ama sonra db resetlendi yeniden başladım mage açtım filan tam 70 lwl e ulaşmıştımki bazı olaylar sonucu clanca serverı bırakıp reqal ke yi kurdk

ben ilk betakoya basladım cok lag wardı ama cok zevkli oluyordu :)

Sanırım cidden 16-17 oynadım kelimesi biraz abartı olmuş :)
Paylaşım için teşekkürler güzel SS'ler ..

saoL güzeL.

aynen kardeşim bnde öle türkgamer ile bşladım adamlar towndan öldürüolardı kalkmaya korkuyordk ....

Geri
Üst Alt