Konu Yazar 0sk1 Hesap Askıya Alındı Uyarıları Dikkate Almadı Haz 418 3 10 Eki 2009 #1 Arkadaşlar edanada karakterim soyuldu 400 tl lik item gitti hemde çok güvendiğim biri tarafından soyuldu bırakın artık şu oyunu ...
Arkadaşlar edanada karakterim soyuldu 400 tl lik item gitti hemde çok güvendiğim biri tarafından soyuldu bırakın artık şu oyunu ...
aRSIZ_ Eskilerden.. Mar 633 32 10 Eki 2009 #2 Cevap: Hayırlı Olsun Karakterim Soyuldu.. Geçmış oLsun, Oynamıyoruz zaten
Rig Emektar Üye Emektar Nis 3,758 23 10 Eki 2009 #3 Cevap: Hayırlı Olsun Karakterim Soyuldu.. Her zaman söylerim yine söylüyorum ; Sanalda sırtını duvardan baskasına yaslama ( en yakının olsa bile )
Cevap: Hayırlı Olsun Karakterim Soyuldu.. Her zaman söylerim yine söylüyorum ; Sanalda sırtını duvardan baskasına yaslama ( en yakının olsa bile )
AndrooS Zzz... ♪♫ Tem 472 13 11 Eki 2009 #4 Cevap: Hayırlı Olsun Karakterim Soyuldu.. Lord_06' Alıntı: Her zaman söylerim yine söylüyorum ; Sanalda sırtını duvardan baskasına yaslama ( en yakının olsa bile ) Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.
Cevap: Hayırlı Olsun Karakterim Soyuldu.. Lord_06' Alıntı: Her zaman söylerim yine söylüyorum ; Sanalda sırtını duvardan baskasına yaslama ( en yakının olsa bile ) Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.
_вυяαк_ New Member Şub 1,387 3 11 Eki 2009 #5 Cevap: Hayırlı Olsun Karakterim Soyuldu.. Herkeze Güvenirsen Normaldir Benim Güvendiklerim Charımı Soysun Ben İntihar Ederim Demekki Sizin Arkadaşlığınız Yalanmış
Cevap: Hayırlı Olsun Karakterim Soyuldu.. Herkeze Güvenirsen Normaldir Benim Güvendiklerim Charımı Soysun Ben İntihar Ederim Demekki Sizin Arkadaşlığınız Yalanmış
CryFellAnqeL New Member Kalemi Kırıldı! Kas 117 1 14 Eki 2009 #6 Cevap: Hayırlı Olsun Karakterim Soyuldu.. ßen bırakalı yıllar oldu kendi öz kardeşim benim charımı soyduysa ben o oyuna uqramam bi daha
Cevap: Hayırlı Olsun Karakterim Soyuldu.. ßen bırakalı yıllar oldu kendi öz kardeşim benim charımı soyduysa ben o oyuna uqramam bi daha
4Lord. Banlanmış Kalemi Kırıldı! Mar 1,197 19 14 Eki 2009 #7 Cevap: Hayırlı Olsun Karakterim Soyuldu.. Hayırlı olsun.